Ο παραμυθένιος κόσμος της PLAYMOBIL @Athens Metro Mall

playmobilΤο Athens Metro Mall υποδέχεται και φέτος τα μοναδικά PLAYMOBIL και σας καλωσορίζει όλους σε έναν παραμυθένιο κόσμο διασκέδασης και συναρπαστικών παιχνιδιών, από τις 04 Μαρτίου έως τις 03 Απριλίου. Πειρατές στο εντυπωσιακό οχυρό τους, ιππότες και πριγκίπισσες, ζωάκια της φάρμας και του ζωολογικού κήπου, αλλά και οι αγαπημένοι ήρωες PLAYMOBIL Super 4 στο επιβλητικό κάστρο τους, καλούν κάθε μέρα μικρούς και μεγάλους να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να παίξουν μαζί τους, δημιουργώντας συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες!

Το PLAYMOBIL FUN θα λειτουργεί καθημερινά σε όλους τους χώρους του Athens Metro Mall, ενώ το Σάββατο 05 Μαρτίου και το Σάββατο 02 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις, ειδικά για τους επισκέπτες του! Οι διάσημοι ήρωες Super 4 της PLAYMOBIL θα ζωντανέψουν στο επίπεδο 0 Athens Metro Mall, θα γνωρίσουν τους μικρούς φίλους του εμπορικού κέντρου από κοντά και θα παίξουν μαζί τους, εξερευνώντας τους θησαυρούς και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL!

Στο πλαίσιο του PLAYMOBIL FUN, το Athens Metro Mall φιλοξενεί σε κάθε του όροφο τεράστιες κατασκευές με αγαπημένα θέματα, βγαλμένα από τα δημοφιλή παιχνίδια, όπως οι ήρωες Super 4 και το Κάστρο τους, το Πειρατικό Οχηρό και η Σχεδία των Πειρατών, ο εντυπωσιακός Ζωολογικός Κήπος και η Φάρμα, η Πριγκίπισσα και το Παλάτι της αλλά και πολλοί ακόμη χαρακτήρες! Η διασκέδαση ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το ειδικό έκθεμα του Πυροσβέστη Φώτη και της Κτηνιάτρου Ζωής, οι οποίοι μαθαίνουν στα παιδιά πως η πιο ωραία δουλειά του κόσμου είναι αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις.

Το Athens Metro Mall αναγνωρίζοντας τη διαχρονική αξία των παιχνιδιών PLAYMOBIL, που βασίστηκαν πάνω στην ιδέα της εκπαίδευσης των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις πιο διάσημες και καλοσχεδιασμένες φιγούρες παιχνιδιών, σ’ ένα μαγικό σκηνικό που θα μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Οι δραστηριότητες Playmobil Fun θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο / Κυριακή 12:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.

You may also like