Ο πιο οικονομικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την ακμή

9d1a78a8fa07e27f8145235093bf5ed3Εκμεταλλευτείτε τα πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες υλικά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση και λύστε μια για πάντα το πρόβλημα της ακμής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επωφεληθείτε από την αντιβακτηριδιακή δράση και την πλούσια σε περιεκτικότητα βιταμίνη C και κιτρικό οξύ που περιέχουν τα λεμόνια, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ώστε να ελαττωθούν τα σπυράκια.

Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση μιας λαμπερής επιδερμίδας.

Πάρτε λοιπόν μια φέτα λεμόνι και τρίψτε την στο πρόσωπο σας πιέζοντας την, έτσι ώστε να βγάλει το χυμό της. Αυτή η απλή διαδικασία θα ελαττώσει σιγά σιγά την εμφάνιση της, δίνοντας παράλληλα ένα φωτεινό χρώμα στην επιδερμίδα σας.

Τέλος, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην συγκεκριμένη θεραπεία, αφού ο χυμός του λεμονιού, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, ιδίως αν εκτεθείτε στην ηλιακή ακτινοβολία.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

You may also like