Ο 1ος μαξιλαρο-κινηματογράφος στο Λονδίνο…

Pillow-Cinema-in-ShoreditchLondonΔεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να παρακολουθείς μία ταινία και να μην βλέπεις τίποτα γιατί ο τύπος στο μπροστινό κάθισμα είναι υπερβολικά ψηλός ή έχει μαλλί αφάνα ή γιατί κουνιέται συνέχεια. Α, επίσης όταν αυτός που κάθεται στο πίσω κάθισμα είναι εκνευρισμένος ή νευρικός από τη φύση του και κουνώντας το πόδι του, νιώθετε κι εσείς όλη την ένταση στην καρέκλα σας….
Φυσικά και θα προτιμούσατε να είστε ξαπλωμένοι στον καναπέ σας ή στο κρεβάτι σας και να μεταφέρατε την υπέροχη ατμόσφαιρα της γιγάντιας οθόνης στο σπίτι σας.

Κι αν σας λέγαμε ότι μπορεί να συμβεί κατά κάποιο τρόπο;

Θυμάστε που πριν λίγο καιρό είχε γίνει χαμός στο Λονδίνο με την πρωτοποριακή ιδέα του να βλέπουν ταινία οι σινεφίλ ενώ βρίσκονται μέσα σε ζεστό νερό, κάνοντας “σάουνα”;Ε, η ίδια ομάδα προσφέρει στο Λονδίνο τα Pillow Cinema  στο Shoreditch.

Από ότι έχω καταλάβει σε κάποιο παλιό σταθμό του μετρό, θα γεμίσουν με τεράστια πουφ και μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη προκειμένου  να προσφέρουν μία σούπερ κινηματογραφική βραδιά…

Οι “οικοδεσπότες” στο  Pillow Cinema θα προσφέρουν  FatBoy πουφ για £15, plus  £0.96 για την κράτηση (αν την κάνετε νωρίτερα) ή  £20 plus £1.07 (για την κράτηση) για κανονικό εισιτήριο! Τα events προϋποθέτουν να φέρετε το δικό σας μαξιλάρι, καθώς χωρίς αυτό δεν μπαίνετε!   Το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε το δικό σας πουφ και να απολαύσετε σαν βασιλιάς την ταινία ή να το μοιραστείτε με τον συνοδό σας ή με φίλο σας  (£7.50 ο καθένας αν το μοιραστείτε) οπότε μειώνετε τα εξοδα και έχετε να την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, αν πρόκειται για “ραντεβουδάκι”!

Τα εισιτήρια για το Νοέμβριο είναι ήδη προς πώληση… Οπότε αν είστε Λονδίνο…μην το χάσετε! Μπορείτε να τα βρείτε μέσω του event bride.

Κι αυτό είναι το πρόγραμμα προβολών!

Thursday November 6 | Amelie (7:30pm)
Friday November 7 | Fight Club + a pillow fight! (7:30pm)
Saturday November 8 | Bill and Wes’s Excellent Adventure – triple bill of Rushmore, Life Aquatic and Moonrise Kingdom (Starts at 1pm)
Sunday November 9 | Triple bill: Up (12:30pm), Chef (3:30pm), Wolf of Wall Street (6:30pm)
Tuesday November 11 | Boyhood (7:30pm)
Wednesday November 12 | The Grand Budapest Hotel (7:30pm)
Thursday November 13 | There will be Blood (7:30pm)
Friday November 14 | 500 Days of Summer (7:30pm)
Saturday November 15 | Gos-Fest (Ryan Gosling triple bill: Drive, The Notebook and Crazy, Stupid Love (Starts at 1pm)
Sunday November 16 | Despicable Me 2 (12pm), Black Swan + Ballet class (3pm), Inception (6:30pm)

 

Πηγή: Brokeinlondon.com

You may also like