Ο Alexander Wang σχεδίασε ψυγειάκι 1.000 δολαρίων για το καλοκαίρι

Δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς θα ξοδέψουν τόσα χρήματα για το ψυγειάκι του αλλά ναι.

Πηγαίνοντας στην παραλία το καλοκαίρι, κυρίως όταν αυτή δεν είναι οργανωμένη, ένα ψυγειάκι είναι απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες και να απολαύσουμε το νερό ή το αναψυκτικό μας. Βέβαια, ακόμη κι ένα «καλό» να αγοράσεις, πόσα χρήματα θα κοστίσει; Να πούμε κατά μέσο όρο 50-100 ευρώ;

Ο Alexander Wang έκρινε πως τα απλά και καθημερινά φορητά ψυγεία δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες μας κι ότι η αγορά χρειαζόταν κάτι πιο κομψό και στιλάτο. Έτσι, δημιούργησε ένα μαύρο δερμάτινο ψυγειάκι, με το οποίο πόζαρε τόσο ο ίδιος όσο και η Bella Hadid για την καμπάνια της Magnum Ice Cream.

Το πολυτελές δημιούργημα είναι φτιαγμένο στο χέρικαι βασίζεται στο καλούπι του διάσημου Igloocooler.

«Το 2018 είναι η χρονιά της Magnumνα προκαλέσει τους καταναλωτές  να ‘πάρουντην απόλαυση στα σοβαρά’ (‘Take Pleasure Seriously’)» γράφει στο siteτου Alexander Wang και συνεχίσει «Ο Alexander Wang και η Magnum έχουν έρθει κοντά για να δημιουργήσουν ένα αξεσουάρ μόδας για να κάνουν αυτό το θέμα πραγματικότητα στον κόσμο της Magnum, από το Φεστιβάλ των Καννών στα δικά τους καταστήματα απόλαυσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αυτό το πολυτελές ψυγειάκι, η τιμή του ανέρχεται στα 995 δολάρια και μπαίνοντας στο site του Alexander Wang μπορεί να γίνει προ-παραγγελία, αφού θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Μαΐου.

Photo credits

You may also like