Ο Damian Lewis , ως νέος Bond θα οδηγεί Jaguar;

Damian-Lewis-Jaguar-advertΤον έχουμε δει σαν φωτογράφο στις νύφες του Παντελή Βούλγαρη, τον είδαμε σαν Ταγματάρχη στο Band of Brothers και τώρα στο Homeland εδώ και δύο χρονιές είναι ο πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο δημοφιλείς αμερικανικές σειρές. Για ακόμα μία φορά είναι στο ρόλο ενός στρατιωτικού που επιστρέφει σαν ήρωας στη χώρα του, μετά από οκτώ χρόνια αιχμαλωσίας, με ένα μεγάλο μυστικό. Η φήμη που έχει αποκτήσει μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά τού εξασφάλισε ακόμα και προσωπικό δείπνο με τον Ομπάμα. Αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο βρετανός ηθοποιός, Damian Lewis, είναι πλέον ένας από τους υποψήφιους για να διαδεχτούν τον Daniel Craig στη θέση του James Bond, και οι θαυμαστές του Bond ήδη έχουν αρχίσει να ψηφίζουν υπέρ ή κατά. Η δική μου άποψη, πάντως, είναι ότι δεν θα του πηγαίνει ο ρόλος, γιατί δεν διαθέτει βασικά στοιχεία που χρειάζεται ο χαρακτήρας του Bond. Αλλά δεν μένει παρά να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Προς το παρόν, εξαργυρώνει τη δημοσιότητα του μέσω ενός διαφημιστικού, που έχει σκηνοθετήσει ο Ridley Scott. Το προϊόν της διαφήμισης; Κάτι απλό και προσιτό στον μέσο καταναλωτή, η Jaguar. Χάρη σεαυτή τη μίνι ταινία θεωρούν ότι έχουν τεθεί και οι βάσεις για τον ρόλο του 007. Αν και ολόκληρο το μικρό- μήκους φιλμ δεν έχει κυκλοφορήσει, ακόμα μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από το teaser και του τι έχετε να περιμένετε.

http://www.youtube.com/watch?v=TkYwYAxVPt8

You may also like