Ο Daniel Craig επιστρέφει στο ρόλο του 007 για το «Bond 25»

Οι fans του Βρετανού ηθοποιού έχουν πια βάσιμες ελπίδες για την επάνοδό του.

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής ως προς την επόμενη ταινία James Bond αλλά και την πιθανή διαδοχή του πρωταγωνιστή από μεγάλα ονόματα του Hollywood, μετά τη δήλωση του Daniel Craig ότι έχει τελειώσει με τον ρόλο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Luther», Idris Elba, ήταν για κάποια χρονική περίοδο το φαβορί για τον αντικαταστάτη του Craig, αλλά παράλληλα έντονη φημολογία υπήρχε και για τα ονόματα των Michael Fassbender, Luke Evans, Charlie Hunnam και Tom Hiddleston.

Όσο, όμως, εμείς επεξεργαζόμασταν στο μυαλό μας το ποιο πρόσωπο θα μπορούσε να ενσαρκώσει ιδανικότερα τον εικονικό ρόλο, η παραγωγή κι ο Daniel Craig φαίνεται να ήταν σε διαπραγματεύσεις για την επόμενη ταινία «Bond 25» ή τουλάχιστον αυτό εκμυστηρεύτηκε ανώνυμη πηγή, επαγγελματίας πολύ κοντά στο συγκεκριμένο project.

«Ο Craig κι η Adele μαζί είναι η νικηφόρα ομάδα, η απόλυτη επιλογή, αυτοί που φέρνουν τα λεφτά. Έχει πάρει χρόνο αλλά ο Daniel έχει αλλάξει γνώμη και η ισχυρή πεποίθηση στα γραφεία του Bondείναι ότι ο κύριος Craig είναι ξανά 007. Όσο για την Adele, είναι περισσότερο άγνωστο αλλά της άρεσε πολύ που ήταν κομμάτι του Bond, οπότε τα σημάδια είναι θετικά», είπε.

Οι Neal Purvis και Robert Wade που βρίσκονται ανάμεσα στους διαπιστευμένους συγγραφείς των έξι τελευταίων ταινιών του James Bond, φτάνοντας μέχρι και στο «The World is Not Enough» με τον Pierce Brosnan, είναι ξανά στα συγγραφικά καθήκοντα για το «Bond 25».

Η ταινία, βάσει των ρυθμών της παραγωγής, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019 (στο πιο αισιόδοξο σενάριο), μία αναμονή που κανείς δεν αμφιβάλλει ότι αξίζει, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα που παραδίδει την εκάστοτε φορά.

 

You may also like