Ο Deadpool επιστρέφει και… ζωγραφίζει, με κάθε έννοια! (+ video)

Νέο επίσημο teaser video για το δημοφιλή αντιήρωα της Marvel Comics.

Είναι αυθάδης, έχει μία απάντηση για όλα, λατρεύει τα chimichangas… αλλά είναι ήρωας, ο άτιμος! Ο αγαπημένος merc with a mouth επιστρέφει κι οι fans του περιμένουν το sequel του “Deadpool” με αγωνία.

Η αγωνία αυτή περιορίζεται κάπως καθώς από την Τετάρτη μπορούμε να απολαύσουμε το επίσημο teaser trailer της επερχόμενης ταινίας της Fox. Κι επειδή ο Deadpool, ε, είναι ο Deadpool, το trailer εμπνέεται από τον τηλεοπτικό ζωγράφο Bob Ross!

Στο εν λόγω trailer, ο Deadpool μιμείται τον εκλιπόντα Ross και προσπαθεί με το δικό του (εννοείται!) τρόπο να μας μυήσει στην τέχνη της ζωγραφικής… à la Deadpool φυσικά! Κι όλα μοιάζουν να προχωρούν ομαλά (λέμε τώρα!) μέχρι τη στιγμή που ξεκινούν να εναλλάσσονται σκηνές δράσης με πρόσωπα γνωστά από την προηγούμενη ταινία, αλλά και με τα νέα πρόσωπα που περιμένουμε, όπως τον Cable, που θα τον υποδυθεί ο Josh Brolin.

Φυσικά, ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα του Deadpool δεν είναι άλλος από το Ryan Reynolds, τον ηθοποιό που μας έκανε να αγαπήσουμε (ακόμη περισσότερο) τον αντιήρωα της Marvel! Το trailer αυτό ακολουθεί ένα άλλο επίσημο teaser που είχε δημοσιοποιηθεί το Μάρτιο λίγο μετά την πρεμιέρα του “Logan, το οποίο είναι αν μη τι άλλο… ισοπεδωτικό – όπως, άλλωστε, αρμόζει στον Deadpool!

Οι δημιουργεί του sequel δεν έχουν καταλήξει ακόμη στον τελικό τίτλο, ενώ η ταινία δρομολογείται (εκτός απροόπτου) για το καλοκαίρι του 2018. Μέχρι τότε… απολαμβάνουμε κάθε νέο υλικό από την επερχόμενη περιπέτεια του Merc with a mouth και, τώρα που το σκέφτομαι, προλαβαίνουμε και μία επανάληψη!

Bring up the chimichangas!

You may also like