Ο Ed Westwick και η Leighton Meester μιλούν αποκλειστικά (για την Ελλάδα) στη Λίνα Γριβογιάννη

k-mag exlusive ed leighton1Όταν περνάς πολύ χρόνο βλέποντας σειρές και ταινίες με ξένους ηθοποιούς ,ποτέ δεν σκέφτεσαι ότι θα καταφέρεις να τους μιλήσεις. Όταν όμως καταφέρνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, καταλαβαίνεις πόσο όμορφο είναι να γνωρίζεις ανθρώπους ισορροπημένους, χαρούμενους, θετικούς, ταλαντούχους και πάνω από όλα ευγενείς. Ο Ed Westwick και η Leighton Meester μου έκαναν την τιμή- χωρίς δεύτερη σκέψη -να μου παραχωρήσουν μία συνέντευξη και εγώ με την σειρά μου μοιράζομαι αυτή την τεράστια χαρά μαζί σας. Πραγματικά είναι απολαυστικότατοι και έχουν πολύ ενδιαφέρον να μιλούν για τα σχέδια τους και για το αγαπημένο “Gossip Girl”. Χαρείτε τους!!

Λίνα Γριβογιάννη: Πως είναι η ζωή σας μετά το τέλος του Gossip Girl;
-Ed Westwick : Νιώθω σαν ένα μέρος του εαυτού μου να λείπει. Όλη η καθημερινότητα που είχαμε, όλα τα πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε μέρα, λείπουν όλα.
-Leighton Meester:  Και για μένα επίσης. Μου λείπει το φανταστικό συνεργείο που είχαμε και οι «σύντροφοι» μας από το καστ, εκτός από τον Ed. Όχι, αστειεύομαι. Μου λείπει όλο αυτό… το Gossip Girl ήταν σαν δεύτερη οικογένεια μου.

Λίνα Γριβογιάννη: Το “Gossip Girl” ήταν μέρος της ζωής σας, για έξι χρόνια, τι εισπράξατε από αυτή την εμπειρία; Πόσο έχετε αλλάξει ως χαρακτήρες, ως προσωπικότητες;
-Ed Westwick: Έξι χρόνια είναι απλά πολύ, έτσι δεν είναι; Είναι … αλλά δεν θα με πείραζε να περνούσα ακόμα έξι χρόνια γυρίζοντας το Gossip, γιατί ό, τι είμαι σήμερα οφείλεται σε αυτό. Δεν έχει αλλάξει αυτό που ήμουν, είμαι ακόμα ο ίδιος ο Edward που ήμουν πριν από έξι χρόνια … αλλά με περισσότερα γένια.
-Leighton Meester: Πράγματι. Η Blair ήταν πάντα τόσο αυταρχική και χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους,  το «έπαιζε» αφεντικό, εγώ δεν είμαι έτσι. Αλλά θεωρώ ότι μεγάλωσα πολύ, παράλληλα,  με το χαρακτήρα μου.

Λίνα Γριβογιάννη: Στη σειρά υποδύεστε ένα ζευγάρι που μας θυμίζει τις “μυθικές ιστορίες αγάπης του παλιού Hollywood”. Ποια είναι η γνώμη σας για την αγάπη και  για τη σχέση των χαρακτήρων σας; Θα κάνατε ποτέ κάτι τρελό για έναν έρωτα;
-Ed Westwick: Αχ, ο έρωτας! Ο έρωτας είναι καλός, αλλά μόνο όταν το πρόσωπο που αγαπάτε, σας αγαπά και εκείνο! Έτσι λειτουργεί. Είμαι απίστευτα κοντά με τη Leighton, είναι μια όμορφη κοπέλα. Νομίζω ότι ήταν 20 και ήμουν 19, όταν αρχίσαμε τη σειρά και αυτό είναι ένα μέρος του στάδιου της ανάπτυξης και της ενηλικίωσης. Είναι ένα αξιόλογο ταλέντο! Έχω κάνει «τρέλλες», αλλά προτιμώ να τις κρατήσω για τον εαυτό μου.
-Leighton Meester: Ο  Ed είναι ένας υπέροχος άνθρωπος για να δουλεύεις μαζί του, πάντα τόσο αστείος, αλλά με πολύ ταλέντο, πράγμα που το κάνει ευχάριστα απολαυστικό να είσαι γύρω του. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι τρελό για την αγάπη.

k-mag exlusive ed leighton2Λίνα Γριβογιάννη: Πώς ήταν η ζωή αυτά τα χρόνια, ενώ ζούσατε στη Νέα Υόρκη; Ed , ξέρω ότι εσείς και ο Chace Crawford ήσασταν συγκάτοικοι για κάποια περίοδο, πώς ήταν αυτή η συγκατοίκηση; Leighton είχες πάει ποτέ στο σπίτι τους;
-Ed Westwick : Μπορώ να το περιγράψω με μια λέξη: “ΤΡΕΛΑ”. Ήταν μια καλή εμπειρία, και οι δύο είχαμε πλάκα και διασκεδάσαμε, αν και στο σπίτι επικρατούσε πάντα ένα χάος!
-Leighton Meester: Ήταν κάτι νέο και για μένα. Είχα πάει και μπορώ να σας πω, ότι από την στιγμή που έμπαινες μέσα, μπορούσες να καταλάβεις ότι ζούσαν μόνο  αγόρια εκεί!

Λίνα Γριβογιάννη: Ξέρετε αν  θα ξαναδούμε το “Gossip Girl” στην τηλεόραση; Είναι πιθανό να δούμε μια ταινία βασισμένη στη σειρά; Έχετε αποχαιρετίσει την «Blair» και τον «Chuck»;
-Ed Westwick : Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχιστεί το Gossip Girl. Δεν έχω ξεφύγει τελείως από τον ρόλο, λόγω της όλης αγάπης που παίρνω καθημερινά στη σελίδα μας στο Facebook που έχω κάνει και δεν νομίζω ότι θα το κάνω. Θέλω να πω… ήταν έξι χρόνια, δεν ήταν μάι αστεία υπόθεση.
-Leighton Meester: Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει, αν και δεν θα με πείραζε να κάνουμε ακόμα μια ακόμα σεζόν.

Λίνα Γριβογιάννη: Η Μπλερ είχε ένα «ατελιέ». Η ντουλάπα του Chuck ήταν πάντα μια έκπληξη. Και οι δύο έχετε υπάρξει  μοντέλα για εταιρείες ρούχων. Ποιά είναι η σχέση σας με τη μόδα;
-Ed Westwick:Εμένα, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Φοράω ό, τι θέλω και ό, τι μου αρέσει και αυτό είναι όλο.
-Leighton Meester: Λατρεύω τη μόδα! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φορέματα, και μου αρέσει απλά να βγαίνω έξω και να αισθάνομαι άνετα σε αυτό που φοράω.

k-mag exlusive ed leighton3Λίνα Γριβογιάννη: Είστε και οι δύο πολύ δραστήριοι στα social media και πολύ κοντά στους θαυμαστές σας. Ποιά είναι η σχέση σας μαζί τους; Ξέρετε στην Ελλάδα έχετε πολλούς θαυμαστές….
-Ed Westwick:Αγαπώ τους φαν μου, μου αρέσει η παρέα μαζί τους …και απλά κάθομαι στον υπολογιστή μου για ώρες, διαβάζοντας όλα όσα μου στέλνουν.
-Leighton Meester :  Όπως ξέρετε έχω Twitter, και όταν μπορώ, τσεκάρω τα tweets μου και μιλάμε γι ‘αυτά, γιατί με κάνει να νιώθω σαν να είμαι κοντά τους και ότι έχουμε ένα δέσιμο…Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα.

Λίνα Γριβογιάννη:  Αν ένας νέος ηθοποιός έρθει και σας ζητήσει βοήθεια ή συμβουλές,   πώς θα τον καθοδηγούσατε;
-Ed Westwick:Θα έδινα τις συμβουλές μου και θα βοηθούσα, φυσικά. Αν πραγματικά χρειάζεται βοήθεια. Μακάρι κάποιος να είχε κάνει το ίδιο και με μένα.
-Leighton Meester: Ναι. Και μου έχει τύχει… Πριν ένα μήνα  ένα  16χρονο παιδί με ρώτησε για να ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής  και τι χρειάζεται να έχει για να γίνει σπουδαίος ηθοποιός!
Λίνα Γριβογιάννη: Τι ξέρετε για την Ελλάδα; Έχετε ακούσει για την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας; Ίσως να σας περιμένουμε κάποιο καλοκαίρι;
-Ed Westwick : Δεν ξέρω τίποτα γι ‘αυτό, λυπάμαι. Ελπίζω να έρθω , θα το ήθελα, ναι.
-Leighton Meester : Ναι, λίγο. Και έχω ακούσει όμως και κάποια θαυμάσια πράγματα για την χώρα σας, παρά το γεγονός  ότι περνάτε μια οικονομική κρίση, αυτή τη στιγμή. Θα το ήθελα πολύ να έρθω.

Λίνα Γριβογιάννη: Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον, ως ηθοποιοί και ως μουσικοί;
-Ed Westwick: Δουλεύω πάνω  σε ένα νέο project και ελπίζω να σας αρέσει.
-Leighton Meester : Αυτή τη περίοδο,  ηχογραφώ το νέο μου album  κι έχω διάφορα σχέδια που επεξεργάζομαι. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με όσα κάνω.

Λίνα Γριβογιάννη: Είναι αλήθεια ότι Chace Crawford θέλει να κάνει ένα “Gossip Girl Band ” με όλους εσάς από τη σειρά;
-Ed Westwick: Όχι, δεν είναι αλήθεια. Μένω έκπληκτος -κάθε φορά- από τα πράγματα που λένε οι δημοσιογράφοι….
-Leighton Meester: Δεν νομίζω. Αν και θα ήταν μια υπέροχη ιδέα, αν το σκεφτόταν ο Crawford.

k-mag exlusive ed leighton4Λίνα Γριβογιάννη: Πόσο σχετίζεται η δική σας ζωή με τον κόσμο του Gossip Girl, εννοώντας το Upper East Side και με ό,τι συνεπάγεται;
-Ed Westwick : Τίποτα δεν είναι το ίδιο, εκτός από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
-Leighton Meester:  Όπως είπε ο Ed, αυτό ακριβώς. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους, ακόμα κι αν έχουμε όλους τους παπαράτσι πίσω μας 24/7.

Λίνα Γριβογιάννη: Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας  όνειρο; Ή η ζωή σας είναι ήδη ένα όνειρο;
-Ed Westwick : Ζω το όνειρο ήδη, όλα αυτά είναι ένα όνειρο!
-Leighton Meester: Ακριβώς, όλη η αγάπη που έχουμε, όλη η υποστήριξη από τους θαυμαστές  μας είναι ένα όνειρο… Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να σας ευχαριστήσουμε αρκετά.

Λίνα Γριβογιάννη: Θα μου πείτε την αγαπημένη σας σκηνή και ατάκα από τους ρόλους σας ως Chuck και Blair;
-Ed Westwick: Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η τελευταία από την 4η σεζόν του Gossip Girl και η ατάκα είναι φυσικα «I’m Chuck Bass»!
Leighton Meester: Μου άρεσε κι εμένα η ίδια σκηνή. Η τελευταία σκηνή της 4ης σεζόν, όπου Chuck πυροβολείται. Αλλά και από την 1η σεζόν, όπου είμαι στο κρεβάτι με τον Crawford. Μου άρεσε στα γυρίσματα αυτή η σκηνή, επειδή εκείνη την εποχή δεν γνώριζα τον Crawford και ήταν λίγο άβολα, αλλά στη συνέχεια ήταν διασκεδαστικό. Η αγαπημένη μου ατάκα είναι όταν η Blair λέει «Αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να προχωρήσω, είσαι εκεί.»   (“ But everytime I try to move on, you’re right there”) απλώς λατρεύω να το λέω!

k-mag exlusive ed leighton5Λίνα Γριβογιάννη: Έχετε και οι δύο κάνει διάφορες ταινίες. Εσύ Ed με τον Leonardo Di Caprio στο«J. Edgar» και τον  Jude Law στο«Breaking and Entering» . Εσύ Leighton με τη Gwyneth Paltrow στο«Country Strong» και στο«Roomate» ως πρωταγωνίστρια. Μιλήστε μου λίγο για την εμπειρία σας.
Ed Westwick: Να δουλεύεις με τον Di Caprio είναι μεγάλη τιμή, ο άνθρωπος είναι ο ήρωας μου και η συνεργασία μαζί του, έφτιαξε όλη τη χρονιά μου!  Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που συνεργάστηκα μαζί του και πρόκειται για έναν πραγματικά χαλαρό τύπο  και «προσγειωμένο».

Leighton Meester: Θεέ μου, η Gwyneth Paltrow είναι ακριβώς τόσο όμορφη και τόσο ταλαντούχα και ήταν κάτι παραπάνω από τιμή μου να συνεργαστώ μαζί της! Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες της και είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί της. Τότε δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ειλικρινά,  ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Λίνα Γριβογιάννη: Πείτε μου τα επόμενα σχέδια σας; Πάνω σε τι δουλεύετε τώρα;
Ed Westwick : Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε ένα νέο έργο, αλλά θα πρέπει να μείνει μυστικό, για την ώρα. Αλλά θα είναι κάτι  «μεγάλο»!
Leighton Meester : Τώρα ετοιμάζω το νέο άλμπουμ μου, που έχει πολλά από τα τραγούδια που έγραψα πέρσι, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα τα βγάλω σε δίσκο. Όμως το αποφάσισα! Κάνω νέα πράγματα, παίρνοντας ρίσκο και ελπίζοντας ότι θα σας αρέσουν όλα αυτά , όταν βγουν και τα δείτε ή τα ακούσετε!

You may also like