Ο Eminem επιστρέφει με νέο album

eminem-mmlp2Ο Eminem εξέπληξε τους θαυμαστές, όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο ‘MMLP2’ (Marshall Mathers LP 2) στα φετινά μουσικά βραβεία του MTV, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Ο διάσημος ράπερ κατά τη διάρκεια της λαμπερής τελετής, παρουσίασε στους θεατές ένα ολιγόλεπτο βίντεο με λεπτομέρειες της νέας δισκογραφικής δουλειάς. Το όγδοο –κατά σειρά- άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και το βίντεο/τρέιλερ είναι πλέον διαθέσιμο και στην επίσημη ιστοσελίδα του Eminem.

Το ‘MMLP2’ αποτελεί τη συνέχεια του πολυβραβευμένου ‘The Marshall Mathers LP‘ από το 2000, με τους φίλους και συνεργάτες Dr.Dre και Rick Rubin , υπεύθυνους στην παραγωγή. Το ‘The Marshall Mathers LP’ περιείχε επιτυχίες που έκαναν τον Eminem γνωστό σε όλο τον κόσμο όπως τη συνεργασία του με την Dido στο κομμάτι ‘Stan’. Το νέο LP χαρακτηρίστηκε από όσους το άκουσαν ήδη, ως το καλύτερο όλων των εποχών, δήλωση που κάνει τους fans να αγωνιούν ακόμα περισσότερο!

Screen-Shot-2013-08-25-at-8.42.25-PM
Πρώτο single μέσα από το άλμπουμ είναι το ‘Berzerk’, ενώ το κομμάτι ‘Survival’ συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack του καινούργιου ηλεκτρονικού παιχνιδιού, ‘Call of Duty: Ghosts’.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση στα βραβεία, ο Eminem μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο twitter και instagram.

Πηγή: εδώ 

You may also like