Ο George Clooney σε ρόλο bartender στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο George και η Amal Clooney είναι από τα ζευγάρια που χαιρόμαστε να βλέπουμε σε δημόσιες εξόδους. Εκείνη είναι μία δυναμική δικηγόρος που μάχεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και που χαρακτηρίζεται από μία απαράμιλλη αίσθηση του στιλ σε κάθε της εμφάνιση. Εκείνος είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός που, παρά το μέγεθος της δημοσιότητας που έχει λάβει μέσω της δουλειάς του, παραμένει ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος με πολύ χιούμορ.

Φυσικά, το ζεύγος ήταν καλεσμένο στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, με την Amalνα κλέβει τις εντυπώσεις με ένα μονοχρωματικό σύνολο Stella McCartney. Ο George, από την άλλη, όπως μάθαμε από πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά, πήρε το ρόλο του bartender σερβίροντας στους παρευρισκομένους την τεκίλα Casamigos, της ομώνυμης δικής του εταιρείας που ίδρυσε μαζί με έναν φίλο του το 2013.

«Ο Clooney πήγε πίσω από την μπάρα κι έφτιαχνε κοκτέιλ για όλους», είπε ένας καλεσμένος στο Page Six.

Ο αρραβωνιαστικός της Πριγκίπισσας Ευγενίας, μάλιστα, Jack Brooksbank, είναι εδώ και δύο χρόνια brand ambassador της Casamigos στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε η επιλογή του ποτού φάνηκε ιδανική επιλογή για το γαμήλιο πάρτι.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χολλυγουντιανός ηθοποιός μπαίνει πίσω από την μπάρα, αφού πηγές αναφέρουν ότι πολλές φορές αναλαμβάνει το ρόλο του bartender στο Café Habana στο Malibu.

Όταν δε σέρβιρε ποτά στο γάμο, ο Clooneyχόρεψε επίσης με την Kate Middleton και τη νεόνυμφη, Meghan Markle.

 

Photo credit

You may also like