Ο Jude Law στο ρόλο του Albus Dumbledore

Δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο με την επιλογή.

Το sequel της ταινίας «Fantastic Beasts», «The Crimes of Grindelwald», της σειράς των βιβλίων της J.K. Rowling από το σύμπαν του Harry Potter, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2018. Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότερο αρχίζουν να βγαίνουν στο φως πληροφορίες για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους διάσημους, αγαπημένους χαρακτήρες της ιστορίας και προκαλούν άλλοτε θετικές κι άλλοτε αρνητικές αντιδράσεις. Ευτυχώς, στην προκειμένη περίπτωση τα νέα εντάσσονται στην πρώτη κατηγορία.

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μία φωτογραφία από τη νέα ταινία. Στη σκηνή απεικονίζεται όχι άλλος από τον Jude Law, που, όπως ανακοινώθηκε, υποδύεται τον καθηγητή και μετέπειτα διευθυντή της σχολής του Hogwarts, Albus Dumbledore. Η φωτογραφία δε μας λέει πολλά για την πλοκή της ταινίας, όμως μπορεί να διακριθεί η πραότητα και η αυτοπεποίθηση που διακρίνει και τη μεγάλη εκδοχή του χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι ο 45χρονος Βρετανός ηθοποιός μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πολλά και διαφορετικά στοιχεία της προσωπικότητας του Dumbledore, όντας στη νεαρότερη ηλικία του.

Μην ξεχνάμε ότι η ενσωμάτωση του Johnny Depp στο cast της ταινίας, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του, Amber Heard, για σωματική κακοποίηση από τον ίδιο, δυσαρέστησε μεγάλη μερίδα των φανς, που ζητούσαν την επαναφορά του Colin Farrell. Γι’ αυτό, η κοινοποίηση της συμμετοχής ενός τόσο δημοφιλούς προσώπου, όπως είναι αυτό του Jude Law, θα τραβήξει λίγο τα βλέμματα μακριά από το μήλο της έριδας.

You may also like