Ο Nicolas Ouchenir σχεδιάζει για την X-mas packs για την Darphin

Η Darphin, γνωστή για τις μοναδικές και ιδιαίτερες συνεργασίες της, έρχεται φέτος τα Χριστούγεννα και μας εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά. Όπως ο Pierre Darphin, έτσι και ο Nicolas Ouchenir είναι ένας άνθρωπος πηγαία ταλαντούχος και οραματικός που δημιουργεί τους δικούς του κανόνες στην τέχνη και ασπάζεται το Art de Vivre.

Ένας ολοκληρωτικά αυτοδημιούργητος καλλιγράφος και καλλιτέχνης, ο Nicolas Ouchenir, υπεύθυνος για την ανανεωμένη διακόσμηση του L’ Institut Darphin Vendôme, δεν «αντιγράφει» απλώς τα κλασικά έργα, αλλά τα επανα-ανακαλύπτει, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το κλασικό. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά του τον καθιστούν λατρεμένο στους οίκους υψηλής μόδας και τέχνης.

Για την εορταστική περίοδο του 2017, ο μοναδικός Nicolas Ouchenir δημιούργησε αποκλειστικά για την Darphin  πέντε υπέροχα συλλεκτικά sets με πρωταγωνίστριες τις αγαπημένες σειρές, Lumiére Essentielle, Ideal Resource, Exquisâge, Prédermine και Stimulskin.  Θα αποτελέσουν το πιο υπέροχα πολυτελές δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας για φέτος τα Χριστούγεννα και θα αποτελέσουν την απόλυτη εμπειρία αισθήσεων.

You may also like