Ο Paul McCartney… πειρατής της Καραϊβικής;

Paul McCartney - Pirates of the Caribbean 3Ω, ναι, για την πέμπτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Το ότι θα δούμε τους Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem και (φυσικά)τον Johnny Depp στη νέα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής» το ξέραμε ήδη. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, μέχρι τώρα είναι πως οι σκηνοθέτης της ταινίας κι ο παραγωγός Jerry Bruckheimer μας επιφύλασσαν μία έκπληξη. Η έκπληξη αυτή ακούει στο όνομα Paul McCartney!

Όχι, το πρώην «Σκαθάρι» δε θα ασχοληθεί με τη μουσική της ταινίας. Θα ντυθεί κι αυτός πειρατής, ακολουθώντας το παράδειγμα του Keith Richards των Rolling Stones που υποδύθηκε τον πατέρα του Jack Sparrow, Captain Teague, στην τελευταία ταινία των Πειρατών «On Stranger Tides».

Μετά τον Richards, ο McCartney είναι ο δεύτερος Βρετανός μουσικός της δεκαετίας του ’60 που θα εμφανιστεί στο διάσημο franchise. Βέβαια, ακόμη είναι άγνωστο αν ο ρόλος του θα έχει κάποια σχέση με το παρελθόν του Sparrow, όπως έγινε και με τον Richards.

Όπως και να έχει, όμως, η είδηση σίγουρα ξεσήκωσε τους fans του franchise των «Πειρατών»! Τουλάχιστον σίγουρα θα τους έχει εξάψει την περιέργεια!

Πηγή: ScreenRant

You may also like