Ο Ryan Reynolds δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Deadpool 2

Η δεύτερη ταινία σε γνώριμα σκηνικά εκατομμυρίων.

Για πάνω από μια δεκαετία ο Ryan Reynolds προσπαθούσε να πείσει την 20thCentury Fox να δώσει ζωή στον αγαπημένο μας πια αντιήρωα, Deadpool, όμως, η εταιρεία δίσταζε να αναλάβει μια ταινία R-rated και με έναν αναρχικό σούπερ-ήρωα. Γι’ αυτό και, όταν τελικά έγινε, το budgetήταν πολύ περιορισμένο σε σχέση με άλλες ταινίες της ίδιας παραγωγής, μη γνωρίζοντας την επιτυχία που θα ακολουθούσε.

Ένα χρόνο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και 745.000.000 δολάρια μετά, βρισκόμαστε στα μέσα των γυρισμάτων της δεύτερης που θα κάνει την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη το 2018. Ο Ryan Reynolds, μάλιστα, για να μας βάλει στο κλίμα, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία σχετική φωτογραφία, όπου φαίνεται ο Deadpool να είναι ξαπλωμένος μπροστά από την έπαυλη των X-Men και του Professor X.

Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε για το τι ακριβώς πρόκειται να κάνει εκεί, όμως, στο πλευρό του θα είναι ξανά οι μεταλλαγμένοι, Colossus και Negasonic Teenage Warhead, μια συνεργασία που υπήρξε ήδη από την πρώτη ταινία, ενώ θα συμπληρωθεί ο Josh Brolin ως Cable και η ZazieBeetz ως Domino. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχουμε να περιμένουμε κάποια άλλη μεγάλη προσθήκη από το cast των X-Men, γεγονός που μάλλον υποδεικνύει και το caption της φωτογραφίας: «Πέρασα από την Έπαυλη Χ. Μεγάλη έκπληξη. Δεν είναι κανείς στο σπίτι.»

Photocredits

You may also like