Ο Sean Penn για την Αϊτή (+video)

Sean Penn

Ο Sean Penn είναι ένας από τους πιο δυναμικούς υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων στο Χόλιγουντ. Ο Giorgio Armani από την άλλη υποστηρίζει με πάθος το δικαίωμα όλων να έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Η δυο τους συνεργάζονται πλέον στην καμπάνια Acqua for Life, η οποία χρηματοδοτείται εδώ και χρόνια από τις πωλήσεις των αρωμάτων Acqua di Giò και Acqua di Gioia.

«Οι προσπάθειες της πρωτοβουλίας Acqua for Life συνεχίζονται με μια καμπάνια που πραγματοποιείται στην Αϊτή σε συνεργασία με τον Σον Πεν και την οργάνωσή του, την J/P HRO. Ο Σον είναι ένας άνθρωπος πραγματικά σπάνιας ποιότητας -στην αρχή με κέρδισε ως ηθοποιός, έπειτα ως σκηνοθέτης και τώρα ως ένας άνθρωπος που αλλάζει τη ζωή άλλων ανθρώπων. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στις αξιοσημείωτες ανθρωπιστικές του δραστηριότητες», δήλωσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι για τη νέα συνεργασία. Μέσω της καμπάνιας θα διατεθούν τον ερχόμενο Μάρτιο 500.000 δολάρια σε έργα για πόσιμο νερό, αποχέτευση και υγιεινή που θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη της J/P HRO στην περιοχή Ντελμάς 32 του Πορτ-ο-Πρενς.


Τελικός στόχος της πρωτοβουλίας Acqua for Life Challenge είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια καμπάνια διεθνούς αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της J/P HRO

Πηγήhttp://trans.kathimerini.gr

You may also like