Ο Sherlock Holmes επιστρέφει (finally!)!

Από το Δεκέμβριο του 2011 περιμένουμε αυτό το νέο, ενώ στο μεσοδιάστημα διαβάζαμε επιβεβαιώσεις (κυρίως από τον πρωταγωνιστή Robert Downey Jr.) πως ο Sherlock Holmes κι ο Dr. John Watson (Jude Law) θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη. Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και η Warner Bros. αποφάσισε να μας ανταμείψει γι’ αυτή ανακοινώνοντας πως ο δαιμόνιος ντετέκτιβ θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020.

Αν κι η παραγωγή έχει ήδη αναθέσει το σενάριο σε μία ομάδα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Nicole Perlman (“Guardians Of The Galaxy”, 2014) και Garry Whitta (“Rogue One, 2016), η καρέκλα του σκηνοθέτη ακόμη παραμένει άδεια. Αβεβαιότητα υπάρχει ακόμη για το αν θα επιστρέψει στο πόστο ο Guy Ritchie, λόγω των μέτριων (κατά τους κριτικούς) “The Man From U.N.C.L.E.” και του πιο πρόσφατου “King Arthur”, και οι δύο για λογαριασμό της Warner Bros. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης είναι για την ώρα είναι προσηλωμένος στη live-action εκδοχή του “Aladdin” της Disney, ο οποίος δρομολογείται για το Μάιο του 2019. Φυσικά, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του, τις επιτυχίες των ταινιών του Holmes που παρακολουθήσαμε το 2009 και το 2011, τίποτα δεν αποκλείεται – και φυσικά μπορούμε να ελπίζουμε, καθώς με την ολοκλήρωση του Aladdin, ο σκηνοθέτης θα έχει αρκετό χρόνο ώστε να δώσει τη δέουσα προσοχή στη νέα περιπέτεια των Holmes και Watson.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως την περίοδο που θα βγει η τρίτη ταινία του Sherlock Holmes, αυτή θα αντιμετωπίσει έναν σεβαστό ανταγωνισμό, καθώς την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020 θα κάνει πρεμιέρα ο James Cameron με το sequel του “Avatar” αλλά και το sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Sing”.

Όσο για τους πρωταγωνιστές; Ο Robert Downey Jr. είναι εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία “The Voyage Of Doctor Dolittle” και της ταινίας των Εκδικητών που θα ακολουθήσει τα γεγονότα του “Infinity War, ενώ φέτος θα δούμε τον Jude Law στο ρόλο ενός νεότερου Albus Dumbledore στη δεύτερη ταινία “Fantastic Beasts”. Ο Law επίσης ήδη ετοιμάζεται για το ρόλο του ως Mar-Vell στην επερχόμενη ταινία των Marvel Studios “Captain Marvel”, με την Brie Larson στο ρόλο της διάσημης υπερηρωίδας.

Το δικό μου σχόλιο; *Yayyyy!*

You may also like