Ο Stan Lee επιβεβαιώνει ταινία για τον «Black Panther»

Black Panther film 1Ας το φωνάξουμε όλοι μαζί: χάρη στο Stan Lee έχουμε τώρα την ευκαιρία να μιλάμε για τις ταινίες του Spider Man, για τους Avengers, για τον επερχόμενο Ant Man αλλά και για πολλούς ακόμη ήρωες της Marvel. Φαίνεται, όμως, πως ο Stan Lee έχει και τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις ταινίες που αφορούν τους ήρωές του. Κι αυτό γιατί μόλις επιβεβαίωσε ταινία για τον Black Panther.

Στα πλαίσια μίας ομιλίας του στη Fan Expo του Καναδά την Παρασκευή, ο Stan Lee άφησε να εννοηθεί πως μία ταινία με τον Black Panther είναι πραγματικότητα. Όταν ερωτήθηκε για τον αν η Μαύρη Χήρα της Scarlett Johansson θα έχει σύντομα μία δική της ταινία, ο Lee απάντησε: «Οι πιθανότητες είναι πως θα έχει κι εκείνη τη δική της ταινία, γιατί τελικά όλοι οι ήρωες θα έχουν τη δική τους ταινία. Στα σκαριά βρίσκονται ήδη δουλειές για τον Ant Man, το Doctor Strange και τον Black Panther. Και φυσικά υπάρχουν κι άλλες ταινίες για τις οποίες δε μου επιτρέπεται να μιλήσω».

Η ταινία για τον Ant Man είναι σίγουρα μία πραγματικότητα, παρά τα προβλήματα τελικής επιλογής του σκηνοθέτη μέχρι να καταλήξουν στο όνομα του Peyton Reed, ενώ έχουν ήδη «κλείσει» οι Paul Rudd, Michael Douglas κι Evangeline Lily για το καστ. Τα άλλα δύο projects που ανέφερε ο Lee, μάλλον μόνο αναμενόμενα δεν ήταν. Κι αυτό γιατί η Marvel δεν έχει κοινοποιήσει άλλα σχέδια πέρα από το «Avengers 2» του Joss Whedon (1η Μαΐου 2015), το «Captain America 3» (6η Μαΐου 2016) και το «Guardians of the Galaxy 2» του James Gunn (28 Ιουλίου 2017). Black Panther film 3Βέβαια, παρουσιάζεται αρκετή κινητικότητα αναφορικά με τον Doctor Strange, μια που ο Scott Derrickson («Sinister» και «Deliver Us From Evil») έχει δεχθεί πρόταση για τη σκηνοθεσία, ενώ ο Jon Spaihts ήδη «έκλεισε» συμφωνία για να δουλέψει το σενάριο. Φήμες λένε πως η Marvel δρομολογεί τον Doctor Strange για να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2016, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και πιθανώς να μην υπάρξει έως ότου η Marvel να καταλήξει και στον πρωταγωνιστή, παρά το γεγονός πως άλλες φήμες λένε για το Joaquin Phoenix να αναλαμβάνει το ρόλο.

Όσον αφορά στο Black Panther, επειδή μία τέτοια ταινία ανήκει στη 3η Φάση της Marvel Cinematic Universe με τον Ultron να επιστρέφει στην πατρίδα του Black Panther, τη Wakanda για να πάρει πολύτιμες πηγές ενέργειας στο sequel του Joss Whedon. Αλλά γύρω από αυτήν την 3η Φάση… ακόμα υπάρχει αύρα μυστηρίου.

Υποθέτω δε μένει παρά να περιμένουμε τη Marvel να επιβεβαιώνει το δημοφιλή δημιουργό!

Πηγή: www.cinemablend.com
Photos: www.pinterest.com

Προσωπικό σχόλιο: Γι’ αυτό αγαπώ τη Marvel… Έστω μία ταινία τη χρονιά σου τη χαρίζει! Όχι σαν τη DC που ξεψειρίζει κάθε project μέχρι να καταλήξει πώς, πότε και κυρίως ΑΝ θα το κάνει!

You may also like