Ο Tom Cruise θέλει να γίνει ήρωας της DC Comics

Στα τέλη του καλοκαιριού είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία της ταινίας «Mission: Impossible–Fallout» στους κινηματογράφους και ο Tom Cruise βρίσκεται στη διαδικασία προώθησής της. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, των εμφανίσεων του, ερωτήθηκε σε συνέντευξη στο MTVστο CinemaCon, εάν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στο ρόλο ενός σούπερ-ήρωα στο σύμπαν της DC. Κι εκείνος απάντησε:

«Υπάρχει πάντα κι άλλο βουνό στο οτιδήποτε. Ποτέ δε θα πω όχι, εάν βρω κάτι που είναι ενδιαφέρον, και που πιστεύω ότι το κοινό θα ήθελε να δει κι ότι θα διασκεδάσει μ’ αυτό, κι εάν είναι κάτι στο οποίο νιώθω ότι μπορώ να συνεισφέρω.»

Ο Henry Cavill, που υποδύθηκε τον Superman («Man of Steel», «Batman v Superman») κι επίσης συμμετέχει στην ταινία, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ο Cruiseνα αναλάβει το ρόλο του Green Lantern δήλωσε ενθουσιασμένος ότι «θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό».

Δεν ξέρουμε αν αυτό θα γίνει ποτέ αλλά η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Tom Cruise συνεχίζει να είναι ένα από αυτά που ξέρουν να κόβουν εισιτήρια στο Hollywood, οπότε δε θα ήταν και περίεργο αν τον διάλεγε η DC για κάποιον χαρακτήρα της. Ειδικά δεδομένου ότι τώρα έχει δηλώσει δημόσια ότι θα ήταν ανοιχτός σε κάτι τέτοιο.

Μέχρι να πάρουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα, προς το παρόν, αναμένουμε την επόμενη ταινία του «Mission: Impossible».

You may also like