Πάμε θέατρο σήμερα; «Reunion μετά Θάνατον»

H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο επέστρεψε… στον τόπο του εγκλήματος με ένα ολοκαίνουργιο, ξεκαρδιστικό μυστήριο, το“Reunion μετά θάνατον”,σημειώνοντας αλλεπάλληλα sold-out από την έναρξη της προπώλησης! Τα δείπνα μυστηρίου θα συνεχίσουν κάθε Κυριακή έως και την Κυριακή, 9 Απριλίου και –λόγω αυξημένης ζήτησης-υπάρχει μία έξτρα, έκτακτη παράσταση ΣΗΜΕΡΑ στις 21.00!

Ο Χρήστος Πίτσας και η Σωσώ Χατζημανώλη μας περιμένουν να λύσουμε μαζί το μυστήριο του φόνου που συνέβη στη-λατρεμένη- δεκαετία των 80s!

Αν είστε από αυτούς που θέλετε να το δείτε και δεν έχετε βρει εισιτήριο, είναι η ευκαιρία…

Λίγα λόγια για την παράσταση

Οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 σε μια αμερικάνικη κωμόπολη κάνουν Reunion, 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Το Reunion, όμως, παίρνει μια παράξενη τροπή καθώς οι συμμαθητές βρίσκονται παγιδευμένοι στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι συνέβη! Ένα κλασικό αμερικάνικο σχολείο και ο κόσμος των 80’s μας περιμένουν να πάμε, να εξετάσουμε τα στοιχεία, να ανακρίνουμε τους υπόπτους και, φυσικά, να βρούμε εμείς ως κοινό το δολοφόνο!

Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνουμε το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!

Κείμενο, Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Ερμηνεύουν: Μάνος Κανναβός, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη και Γιάννης Σαρακατσάνης.

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου;
Ενώ εμείς απολαμβάνουμε με την παρέα μας το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθούμε ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εμείς το παίζουμε… ντετέκτιβ: αξιολογούμε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνουμε γρίφους και ανακρίνουμε τους υπόπτους.

Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά μας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι τους ρωτήσουμε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό μας δαιμόνιο, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το μυστήριο και να ξεσκεπάσουμε τον ένοχο!

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει» και «Το Τελευταίο Πανέρι», η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» παρουσιάζει το έκτο κατά σειρά δείπνο μυστηρίου: «Reunion μετά Θάνατον».

Περισσότεροι από 10.000 θεατές έχουν δώσει το παρών, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν… το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους!

Στοιχεία Παράστασης:
Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 21.00 || Διάρκεια: 2 ώρες

Χώρος: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο).
Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο.

Κρατήσεις: 6943 770690 ή [email protected]

You may also like