Πάμε θέατρο στη Θεσσαλονίκη ; «Ο Αλέκος βγήκε από τον Παράδεισο»

mainΥπάρχει άνθρωπος σήμερα που δε γέλασε με το σοκ του Ντίνου Ηλιόπουλου στην ταινία «ο φίλος μου ο Λευτεράκης»; Που δε σιγοτραγούδησε με τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν «Πες μου μια λέξη»; Που δε… φασκέλωσε κι αυτός μαζί με τον Κωνσταντάρα στο «Υπάρχει και φιλότιμο»; Το κοινό σημείο των ταινιών το ξέρετε, φέρουν όλες την υπογραφή του Αλέκου Σακελλάριου.
Με αφορμή, λοιπόν, τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Έλληνα σκηνοθέτη που χάρισε αξέχαστες στιγμές στο ελληνικό κοινό, σήμερα Δευτέρα 17 και αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου, η παράσταση «ο Αλέκος βγήκε από τον Παράδεισο» θα βρίσκεται στο SHARK (Αργοναυτών 2). Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Μαλισσόβα και πρωταγωνιστούν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του Σακελλάριου κι η Χριστίνα Αλεξανιάν στο ρόλο των γυναικών της ζωής του.
7

2Στη μουσικοθεατρική αυτή παράσταση, στην οποία σύμβουλος είναι και η Τίνα Σακελλάριου, ξετυλίγονται προσωπικές στιγμές του σκηνοθέτη, οι οποίες περιγράφονται στο προσωπικό του αρχείο, και το πόσο τον επηρέασαν οι γυναίκες που βρέθηκαν στο διάβα του, καθώς επίσης ακούγονται και τραγούδια από τις παραστάσεις και τις ταινίες του. Ένα ταξίδι στο χρόνο και μία πλευρά του Σακελλάριου που σίγουρα θέλουμε να γνωρίσουμε.

Για κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2310-416855 .

You may also like