Πάσχα με άρωμα Ελλάδας στο St.George Lycabettus

Έχοντας βραβευτεί πρόσφατα ως το καλύτερο ελληνικό  CITY LIFESTYLE HOTEL κατά τη διάρκεια της απονομής  τωνGreek Hospitality Awards 2017, έχετε έναν παραπάνω λόγο να περάσετε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα στο St.George Lycabettus αν μείνετε στην Αθήνας αυτές τις μέρες , προτείνοντάς σας ένα  «μοναδικό Πασχαλιάτικο ταξίδι».

  • Απολαύσετε το Αναστάσιμο δείπνο, ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τους πιστούς να κατεβαίνουν με το « Άγιο Φως» από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβηττού.

Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης όπως μαγειρίτσα, κατσικάκι σε κληματόβεργες, αρνάκι φρικασέ, κοκορέτσι ρουμελιώτικο  και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

39€ το άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών 10€

  • Το Μεσημέρι του Πάσχα σας προσκαλούμε στο πλούσιοbuffetμε παραδοσιακές γεύσεις και γλύκα.

Από την μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός με το εκκλησάκι του Άι-Γιώργη και από την άλλη το βλέμμα να ατενίζει το Σαρωνικό και τα νησιά.

39€  το άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών 10€

Φυσικά υπάρχουν όμορφες εκπλήξεις και για τους νεαρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου:παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού», ζωγραφική και παραμύθια σε έναν κόσμο ονειρικό .

You may also like