Πέτρος Λαγούτης και Βασίλης Μανώλης @ Εveryday Girls

 

Μια ακόμα εβδομάδα ξεκινάει για τα «Εveryday Girls» με πολλή δουλειά. Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη και η Μυρτώ Κάζη συναντούν δυο αγόρια με μεγάλο γυναικείο crowd.

Everyday Girls_Myrto_LagoutisΗ Μυρτώ συναντά τον Πέτρο Λαγούτη στη Μαρίνα Φλοισβου για μια χειμωνιάτικη βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Ο Πέτρος, σε μια εναλλακτική συζήτηση χαλαρώνει και μιλά για όσα τον προβληματίζουν.
Για την Αθήνα που αλλάζει, τις παραστάσεις, το φλερτ στα χρόνια της κρίσης και τα πράγματα που τον αγχώνουν. «Όταν είμαι ερωτευμένος χαμογελάω συνέχεια», λέει ο Πέτρος που έχει συνηθίσει τα περιοδικά να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, καθώς μετά τον χωρισμό του με τη Μυρτώ Αλικάκη, πέρασε ένα φλογερό ειδύλλιο με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Σήμερα ο μεγάλος του έρωτας είναι τα δύο του παιδιά, αλλά και ο σκύλος του ο Μάρκος, ένα λαμπραντόρ που είναι για εκείνον η καλύτερη συντροφιά. Ο Πέτρος δίνει και συμβουλές φλερτ, εξηγώντας πως «η καλύτερη κίνηση είναι τα βλέμματα». Αν όλα στη ζωή του πάνε στραβά, τότε θα θέλει να βρεθεί σε «ένα εξωτικό νησί χωρίς άγχη και τράπεζες». Το πρώτο άγχος της ημέρας του είναι να προλάβει να πιει ήρεμα τον καφέ του, ενώ το τέλειο 24ωρο έχει καλό ύπνο, τα παιδιά του και αν έχει και έρωτα μέσα τότε σίγουρα «τα έχει όλα»!

image002Ο Πέτρος μιλάει πολύ για την Αθήνα που αγαπάει και δεν την αλλάζει με τίποτα.

«Στην Αθήνα δεν μου αρέσει η αγένεια, είμαστε όλοι τόσο αγχωμένοι που καμία φορά δεν καταλαβαίνουμε πώς φερόμαστε. Είναι πολλά τα νεύρα και η αγένεια με εκνευρίζει. Το ωραιότερο σημείο της, είναι το κέντρο, μεγάλωσα στο Ψυχικό, ωστόσο τώρα που μετακόμισα στο κέντρο μπορώ να πω πως το αγάπησα πολύ». Όσο για τους εφήβους που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική, ο Πέτρος είναι ξεκάθαρος: «αν το αγαπάς θα το κάνεις, θα το πετύχεις».

Everyday Girls_Marianthi_Vasilis Manolis_photoΗ Μαριάνθη από την άλλη, ασχολείται με μουσική. Παίρνει το μετρό και φτάνει σε μια συνοικία του Αιγάλεω για να συναντήσει τον ντράμερ Βασίλη Μανώλη. Ο Βασίλης, ο ντράμερ της μπάντας «Τέλος Εποχής», παραδίδει μαθήματα ντραμς και συγχρονισμού και εξηγεί πως αν χάσει ο ντράμερ τον ρυθμό όλη η μπάντα επηρεάζεται άμεσα και μπορεί να χαθεί όλο το κομμάτι!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 4/3 @20.30
Σάββατο 11/4 @16.30 (Επανάληψη)

You may also like