Παγκόσμια μέρα Ευτυχίας… από την Δάφνη Στράτου (+video)

pharrell-happy-02Αλήθεια εσείς είστε πραγματικά ευτυχισμένοι; Σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου καθότι είναι η παγκόσμια ημέρα ευτυχίας, επιβάλλονται θετικές σκέψεις, ενέργεια και χαμόγελα.

Για τη σημερινή “γιορτή”, ο Pharrell Williams συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη (που καθιέρωσαν την επέτειο τα τελευταία 2 χρόνια) για την ανεύρεση πόρων που θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το τραγούδι του “Happy” να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των chart, προσκάλεσε τους θαυμαστές του από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν video που θα δείχνουν τι τους κάνει ευτυχισμένους. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα “χαρούμενο” videoclip που θα διαρκέσει 24 ώρες.

Επιπλέον, σε κάθε περιοχή του κόσμου την ώρα που τα ρολόγια θα δείχνουν 12 το μεσημέρι, θα ανεβαίνουν στο 24 hours of happiness οι καλύτερες συμμετοχές από αυτή την πλευρά του πλανήτη.

Συντονιστείτε, λοιπόν, στις οθόνες σας, χαμογελάστε και χορέψτε!

Υ.Γ. Αν περισσότεροι από εμάς εκτιμούσαμε το φαγητό, το τραγούδι και τη χαρά, πιο πολύ από το συσσωρευμένο χρυσάφι, τότε θα είχαμε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο. (Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν)

 

Περισσότερα για την Δάφνη Στράτου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like