Παζάρι βιβλίου στο Μέγαρο Μουσικής με τη βοήθεια της WIND

Ανάμεσα σε 180.000 τόμους βιβλίων διάφορων θεματικών, που θα πωλούνται μόνο με ένα ευρώ, όλα από τις σειρές των εκδόσεων του «Βήματος» και των «Νέων», το 3G δίκτυο της WIND θα ξεπηδάει με γρήγορες ταχύτητες, δίνοντας την ευκαιρία για ασταμάτητο online gaming σε πραγματικό χρόνο, αλλά και μοναδική και απρόσκοπτη εμπειρία mobile internet σε κάθε σημείο.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND δήλωσε σχετικά: «Δίνουμε το παρών σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία θέλοντας και από την πλευρά μας να στηρίξουμε τον Δήμο Αθηναίων στο έργο του για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

“Οι τρεις μέρες στους κήπους του Μεγάρου θα έχουν έναν γιορτινό χαρακτήρα αλληλεγγύης και εμείς από την πλευρά μας θα ενισχύσουμε αυτήν την γιορτή δίνοντας σε όλους τους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια νέα τεχνολογική εμπειρία, στήνοντας ένα 3G game park. Με τη χρήση smartphones και tablets και μέσω του νέου 3G δικτύου της WIND θα δούμε πώς η τεχνολογία αλλάζει τελείως πλέον την καθημερινότητά μας».

Και τις τρεις ημέρες το παζάρι θα λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ μετά τις 19:30 θα συνοδεύεται από μουσική και τραγούδι, στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ που πραγματοποιεί ο BHMA FM στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής.

Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν υπέρ των δράσεων του Δήμου Αθηναίων για την οικονομική ενίσχυση των άστεγων και των άπορων οικογενειών.

Πηγή:http://www.skai.gr

You may also like