“Παιδεία, Παράδοση, Πολιτισμός, Περιβάλλον” , 3ο Διαπανεπιστημιακό Σεμινάριο @ Σύρος

banner general_270x270Το Ινστιτούτο Σύρου, Ινστιτούτο Έρευνας Βιώσιμης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Παράδοσης, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων του οργανώνει για 3η συνεχή χρονιά σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα «Παιδεία, Παράδοση, Πολιτισμός, Περιβάλλον».

Το Σεμινάριο διαρκεί μία εβδομάδα και διεξάγεται στην Ιστορική Μονή Ιησουϊτών στην Άνω Σύρο. Τα θέματα αναπτύσσονται σε ένα πρόγραμμα 24 ωρών διδασκαλίας,
υπάρχουν ξεναγήσεις και επί τόπου επισκέψεις στην Άνω Σύρο, στην Ερμούπολη και αλλού. Παράλληλα με τις διαλέξεις και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, οργανώνονται Εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής και διαδραστικής επεξεργασίας των θεμάτων υπό την εποπτεία Καθηγητών του προγράμματος.

Το Σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την Καθολική Επισκοπή Σύρου, την Περιφέρεια Νήσων Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης. Τα θέματα θα αναπτύξουν 27 Καθηγητές από 14 διαφορετικά Εκπαιδευτικά και άλλα Ιδρύματα της χώρας. Το όλο πρόγραμμα συντονίζει ο ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σύρου, κ.Ιωσήφ Στεφάνου. Μετά το πέρας των εργασιών οι μετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 100 ευρώ, ενώ για τους Σπουδαστές και τους Δημοσίους Υπαλλήλους είναι 50 ευρώ. Όσοι εκ των συμμετεχόντων θελήσουν να διαμείνουν στα δωμάτια της Μονής, θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα.
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Ι.Μ. ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ: 2 – 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Περισσότερες πληροφορίες: http://syrosinstitute.eu , [email protected]
Μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα του Ινστιτούτου στο Facebook, για να ενημερώνεστε για τις δρατηριότητες που θα ακολουθήσουν

You may also like