Πανεύκολο παγωτό σε 3 γεύσεις, by The Eaters

Το παγωτό θα μπορούσε να είναι και το σεξ της φρεσκοχωρισμένης. Και αυτό που μόλις διάβασες δεν είναι καθόλου θλιβερό, αντίθετα θα έπρεπε να δίνεται με συνταγή ιατρού σε περιπτώσεις που χρειάζεται να γιατρέψεις μια πληγωμένη καρδιά με σκοπό να επανέλθει σύντομα. Φάε ένα κιλό παγωτό, κλάψε να το ευχαριστηθείς, και όλα θα απαλύνουν. ΕΓΓΥΗΣΗ.
Στο μυαλό μας, η ιστορία για αυτή τη συνταγή έχει κάπως έτσι – η φίλη σου έχεις μόλις χωρίσει και είναι στα πατώματα. Ετοιμάζεις αυτό το πανεύκολο παγωτάκι, επιλέγεις γεύση ανά περίπτωση, το πακετάρεις, αναμαζεύεις άπαντα Ryan Gosling και τρέχεις σπίτι της.

Από την Αλίκη Κατσέλη

ΥΛΙΚΑ:
• 1 Morfat
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 500ml κρέμα γάλακτος

Για γεύση μπισκότο: 8 oreo
Για γεύση φράουλα: 10 φράουλες κ 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα φράουλα
Για γεύση σοκολάτα/Νutella: Μισή κουβερτούρα Υγειας (γύρω στα 50 gr) λιωμένη ανακατεμένη με 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας Νutella

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1.Αδειάζουμε το ζαχαρούχο, την κρέμα γάλακτος και το morfat σε ένα μεγάλο μπώλ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνει ένα δεμένο παχύρευστο μείγμα.
2. Έχουμε ήδη σπάσει σε ένα μπολ τα oreo, σε ένα άλλο έχουμε πολτοποιήσει τις φράουλες με τη μαρμελάδα και σε ένα τρίτο έχουμε λιώσει την κουβερτούρα και την έχουμε ανακατέψει με τη nutella.
3.Μοιράζουμε το μείγμα μας στα τρία μπολ και αφού ανακατέψουμε καλά τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες
ice_cream_gallery

Ιδέα: Με το λίγο μείγμα που θα μας περισσέψει κάναμε και 4 σαντουϊτσάκια.
Πάνω κάτω πτι-μπερ και στη μέση παγωτό βανίλια και το βουτήξαμε στην υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα.

Πηγή: The Eaters

You may also like