Πανεύκολο Cheese Cake για όλες τις ώρες

ΥΛΙΚΑ:
150 γραμ βιταμ
1 1/2 κουτί μπισκότα diggestive

1 philadelphia
1 κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι λευκή ζάχαρη
1 βανίλια

μαρμελάδα για επικάλυψη της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση μαύρο κεράσι Bon Maman)

cheese cake eugenia k-mag.grΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Χτυπάμε στο multi το ένα 1 κουτί μπισκότα diggestive με το βούτυρο (που έχουμε λιώσει προηγουμένως σε μία κατσαρολίτσα). Όταν διαλυθεί καλά, το βάζουμε ως βάση στο “ταψί” που θα το σερβίρουμε και με το χέρι θρυμματίζουμε το υπόλοιπο μισό πακέτο από πάνω. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα για να δέσει.

Χτυπάμε καλά στο multi την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας σταδιακά τη ζάχαρη, τη βανίλια και τέλος τη philadelphia. Αφού γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα τα βάζουμε στο ψυγείο και όταν έχει δέσει και η βάση μπισκότου τότε αλείφουμε ένα παχύ στρώμα του μείγματος.
Τέλος βάζουμε μία στρώση μαρμελάδας της αρεσκείας μας για επικάλυψη.

You may also like