ΠΑΠΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ μόνο στο DisneyXD!

Η πιο αγαπημένη παπιοπαρέα είναι και πάλι εδώ, ανακαλύπτοντας νέα μυστήρια και συναρπαστικές εμπειρίες! Η μοναδική τετράδα επέστρεψε σήμερα το πρωί με ένα σπέσιαλ επεισόδιο γεμάτο Παπιοπεριπέτειες, αποκλειστικά στο DisneyXD, ενώ η σειρά θα προβάλλεται από τις 23 Απριλίου στις 15:30 και καθημερινά την ίδια ώρα!

Στο σπέσιαλ επεισόδιο, το αγαπημένο μας παπί Donald Duck αφήνει διστακτικά τους ανιψιούς του Χιούι, Λιούι και Ντιούι με τον περίεργο θείο Σκρουτζ Μακ Ντακ, ενώ ο ίδιος πηγαίνει σε συνέντευξη για νέα δουλειά! Φθάνοντας στην έπαυλη Μακ Ντακ, η τριάδα συναντά την Γουέμπι η οποία γίνεται φίλη τους και τους παρουσιάζει τη συλλογή κειμηλίων και αρχαίων θησαυρών που είχε ανακαλύψει ο Σκρουτζ με τον Ντόναλτ. Κατά λάθος όμως απελευθερώνει τα αρχαία κακά πνεύματα που ζούσαν μέσα σε αυτά! Αφού η παρέα την βοηθήσει να τα συγκρατήσουν, η δίψα για περιπέτεια ξυπνά για τον Σκρουτζ και ξεκινά μαζί με την παπιοπαρέα και τον πιλότο του, τον Λόντσπαντ,την αναζήτηση του Χαμένου Διαμαντιού της Ατλαντίδας. Η παρέα όμως δεν γνωρίζει ότι ο αντίπαλος του Σκρουτζ, Φλίντχαρντ Γκλόμγκολντ, αναζητά και αυτός το διαμάντι και έχει προσλάβει το Ντόναλντ ως ναύτη του, σε έναν αγώνα κόντρα στο χρόνο, όπου όλοι διεκδικούν το κειμήλιο.

 Συντονιστείτε  στο DisneyXD για να ανακαλύψετε αναπάντεχα μυστικά και να ζήσετε τις Παπιοπεριπέτειες όπως ποτέ ξανά! Άλλωστε… «ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη!». Έως τότε, δείτε εδώ πρώτοι το βίντεο με τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά στο τραγούδι Woo-Hoo!

 

 

You may also like