ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ POSEIDON HOTEL RESORT

Σε μία μόλις ώρα από την Αθήνα και σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον , σας έχουμε ακόμα μία πρόταση για να περάσετε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα. Το Poseidon Hotel Resort,  βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία μπροστά σε μία ακτογραμμή μοναδικής ομορφιάς με κρυστάλλινα νερά, όπου μπορείτε να απολαύσετε πολυτέλεια και ηρεμία σε συνδυασμό με ζεστή φιλοξενία και μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Επιλέξτε ανάμεσα στα ευρύχωρα bungalows και σουίτες με θέα σε καταπράσινους κήπους ή στην θάλασσα για ανέμελες πασχαλινές διακοπές. Νιώστε την πολυτέλεια σε μία από τις μοναδικές σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες, αμφιθεατρικά χτισμένες ανάμεσα σε καταπράσινα πεύκα και πλούσια βλάστηση με θέα στον Κορινθιακό κόλπο.

Ειδικά για το Πάσχα, μπορείτε από 165€ (ανά ημέρα) να μείνετε σε Superior Bungalow Garden View (για min. 3 διαν/σεις)

Το παραπάνω πασχαλινό πακέτο περιλαμβάνει:

  • Πρωϊνό σε μπουφέ, το Νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι.
  • ΔΩΡΕΑΝ διαμονή, διατροφή & Πασχαλινές δραστηριότητες για το 1ο παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 50% έκπτωση για το 2o παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 30% έκπτωση για 3ο άτομο άνω των 12 ετών.
  • ΔΩΡΕΑΝ χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και των αθλητικών εγκαταστάσεων: γήπεδα τένις, μπάσκετ, mini golf.

Το Poseidon Resort απέχει μόλις μία ώρα από την Αθήνα, 2 χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, ενώ βρίσκεται κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρος και οι Δελφοί. Διαθέτει συνολικά 303 δωμάτια, superior bungalows, executive σουίτες με ιδιωτικές πισίνες με εντυπωσιακή θέα στον Κορινθιακό κόλπο, καθώς και 2 εστιατόρια και  μπαρ, που παρέχουν ποικίλες γαστρονομικές επιλογές. Παράλληλα, διατίθενται 4 πισίνες, spa, γυμναστήριο και πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν 3 γήπεδα τένις, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, mini golf, playground για τα παιδιά, καθώς και μεγάλη ποικιλία από water sports για μικρούς & μεγάλους.

Επιπλέον, οι άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, με 8 υπερσύγχρονες αίθουσες συνολικής δυναμικότητας 650 ατόμων, καθώς και ένα εντυπωσιακό ανοιχτό αμφιθέατρο πάνω στην παραλία, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 900 άτομα,  το καθιστούν προνομιακό προορισμό και για επαγγελματικούς σκοπούς.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27440 67938 (εσωτ. 7005)

E-mail κρατήσεων: [email protected]

 

You may also like