Παραμυθένια Χριστούγεννα στην “Αίγλη” Ζαππείου

Την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου, μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν το δικό τους παραμύθι στην Αίγλη Ζαππείου!

Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, έως την Τετάρτη 02 Ιανουαρίου, τα πιο μαγικά Χριστούγεννα ζωντανεύουν για 3η χρονιά, από τις 11:00 το πρωί έως τις 07:00 το απόγευμα σε έναν παραμυθένιο Κήπο των Θαυμάτων, γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Καθημερινά, ο Άγιος Βασίλης με την Άγιο – Βασιλίτσα και τα δύο τους ξωτικά, σας περιμένουν για άφθονο παιχνίδι – στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Πρωτέας» της Αίγλης Ζαππείου – σε έναν μαγικό κόσμο με απίθανες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ανακαλύψτε τη χαρά των γιορτών με Κουκλοθέατρο Χριστουγεννιάτικων Παραμυθιών, με πελώριες κατασκευές, όπως το εντυπωσιακό «Ιπποτικό Κάστρο», το φουσκωτό «Κάστρο Του Βυθού» και το πολύχρωμο «Πολύ – γυμναστήριο» το οποίο αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τους λιλιπούτειους φίλους της Αίγλης Ζαππείου, βοηθώντας τους να κάνουν τις «ασκήσεις» τους… παιχνιδάκι!

Οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά, διασκεδάζοντας με το air hockey και το ξύλινο ποδοσφαιράκι ενώ οι μικροί της παρέας μπορούν να συνεχίσουν το ξέφρενο παιχνίδι με το χαρούμενο αρκουδάκι και το φουσκωτό τραμπολίνο.

Buffet την Κυριακή! Αν αναζητάτε κάτι περισσότερο… σε αυτήν την πλευρά του Ζαππείου οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστή σημασία καθώς ένας πλούσιος μπουφές με υπέροχες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, σας περιμένει να τον απολαύσετε απεριόριστα μόνο με €18,00 / άτομο! Το καλύτερο; Από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου το Aegli Café σας κερνάει ένα ποτήρι κρασί και Χριστουγεννιάτικα γλυκά και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κλήρωση για διπλές προσκλήσεις στα Village Cinemas! (κάθε Κυριακή 12:00 – 17:00)!

*Η είσοδος στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο «Κήπος των Θαυμάτων» του πολυχώρου της Αίγλης Ζαππείου, είναι ελεύθερη!

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας)
210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ
E-mail: [email protected]

You may also like