Περιποίηση Νυχιών γρήγορα και επαγγελματικά, από το Beauty-hall.gr

Τα περιποιημένα, όμορφα βαμμένα νύχια πάντα δείχνουν αυτοπεποίθηση και συμβάλουν στην ταυτότητα σου προς τα έξω. Καλώς ή κακώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άλλοι πάνω μας. Φαντάσου τι εντύπωση θα κάνεις σε μια συνέντευξη για εύρεση εργασίας ή σε ένα ρομαντικό ραντεβού αν έχεις φαγωμένα νύχια και πετσάκια! Σου έχω την καλύτερη λύση με τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που χρησιμοποιούν και οι επαγγελματίες.

essie-Βήμα 1

Λιμάρουμε τα νύχια σε τετράγωνο σχήμα, βάζουμε το apricot curticle oil της Εssie στα επονύχια και τα μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό περίπου για 10 λεπτά.

-Βήμα 2
Σπρώχνουμε τα επονύχια ελαφρώς για να καθαρίσουμε την επιφάνεια τους και στη συνέχεια κάνουμε μασάζ στα χέρια με την I love…hand cream της Ι love… cosmetics που περιέχει πλούσια ενυδατικά συστατικά και η υφή της είναι μεταξένια.

Θα την βρείς σε 4 εκπληκτικά αρώματα, coconutstrawberriesvanilla & ice cream και blueberry & smoothie.

handcream

-Βήμα 3

Kαθαρίζουμε τα νύχια με ασετόν για να φύγει η λιπαρότητα και περνάμε την protein base coat της Εssie που βoηθά στην ενδυνάμωση και την προστασία των νυχιών χάρη στις πρωτεΐνες σίτου που ενισχύουν την ανθεκτικότητά και ελαστικότητα τους. Έπειτα περνάμε 2 στρώσεις βερνίκι χρώματος της αρεσκείας μας. Προτείνω τα 6 νέα βερνίκια της σειράς Essie fall 2013, αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα υφάσματα και την πολυτέλεια που προσφέρουν αυτά το χειμώνα. Αξίζει να σου σημειώσω πως η τιμή τους βρίσκεται στα 9,70 ευρώ. (τιμή που δεν θα βρεις αλλού!!!!)

to dry for-Βήμα 4

Απλώνουμε το Top coat To dry for της Εssie για γρήγορο στέγνωμα και λάμψη δίνοντας έμφαση με το πινελάκι στο τελείωμα του νυχιού.

TIP: για να κρατήσει το μανικιούρ σου πέρνα ανά 2 μέρες το top coat To dry for της Εssie πάνω στα νύχια σου.

Πηγή: Beauty-hall.gr

You may also like