Πλέξιμο για καλό σκοπό στο THEIA Lab

Πλέκουμε για το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Φίλοι του Παιδιού» στις 25/11 και στις 2/12, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στο THEIA Lab στον Κεραμεικό.

Tο THEIA Lab είναι το πρώτο Πολιτιστικό Κέντρο Μόδας και σκοπός του είναι η διάδοση και διατήρηση παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών που σχετίζονται με το ύφασμα και το ένδυμα. Μέσα από πολλές διαλέξεις, εκθέσεις, σεμινάρια και δράσεις προσπαθούν να εξοικειώσουν το ευρύ κοινό με τη μόδα και ό,τι βρίσκεται στον χώρο της παραγωγής, πίσω από αυτή.
Στo πλαίσιo μιας προσπάθειας για κοινωνική προσφορά -και πάντα στο χειροτεχνικό πνεύμα των δραστηριοτήτων τους- διοργανώνουν το «Knitting for a Cause» μια δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που σκοπό έχει μέσα από τη συνάντηση ανθρώπων που γνωρίζουν να πλέκουν, να προκύψουν ρούχα και είδη οικιακής χρήσης (πχ ζακέτες, κουβέρτες, κούκλες και παντοφλάκια), τα οποία θα προσφερθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.
Φέτος, επιλέγουνε να υποστηρίξουνε το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού». Αν λοιπόν ξέρεις να πλέκεις δήλωσε συμμετοχη! Θα απολαύσεις γευστικά σνακ και ροφήματα, θα γνωρίσεις κόσμο και θα εξασκίσεις το αγαπημένο σου χόμπι….για καλό!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Πότε: Κυριακή, 25/11/2012 & 02/12/2012, 10:00-20:00
Που: ΤΗΕΙΑ Lab, Θερμοπυλών 59, Κεραμεικός
Όσοι και όσες θέλουν να πλέξουν γι’αυτό τον καλό σκοπό, μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώνουν συμμετοχή καλώντας στο 210 3600 449 ή στέλνοντας mail στο [email protected] .

Πηγή: http://www.madamefigaro.gr

You may also like