Ποιά είναι τελικά η Cara Delevigne;

Είναι η νέα Kate Moss, κοσμική παρουσία, it-girl, βρετανιδούλα της υψηλής τάξης με καλές «επαφές»;
Ένα είναι σίγουρο: Είναι το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο αυτής της χρονιάς. Είναι μόνο 20 ετών και έχει περπατήσει σε περισσότερες πασαρέλες και από τα μεγαλύτερα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Τους τελευταίους μήνες έχει συμμετάσχει σε τόσες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για εξώφυλλα περιοδικών που άλλα «μοντέλακια» λιώνουν στις οντισιόν και κλείνουν με τα βίας μία φωτογράφηση.

Just like Kate Moss: Ποζάροντας topless στο περιοδικό W Σεπτεμβρίου, 2013

Just like Kate Moss: Ποζάροντας topless στο περιοδικό W Σεπτεμβρίου, 2013

Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι το ιδιαίτερο, τι το τόσο ελκυστικό, ποιό ξεχωριστό ταλέντο εντόπισαν οι «ειδήμονες» του χώρου και ανέδειξαν την Cara, μία τυπική βρετανιδούλα με παχιά, καφέ φρύδια ως το επόμενο, πιο επιτυχημένο top model της γενιάς της;

Η απάντηση τελικά είναι απλή. Η Cara Jocelyn Delevigne,είναι η εγγονή του Sir Jocelyn Stevens, πρώην προέδρου της “Βρετανικής Κληρονομιάς”, εξού και το δεύτερο όνομά της. Και όπως ορθά, λέει η ελληνική παροιμία, «καλύτερα κάλτσα από τον τόπο σου κι ας είν’ και μπαλωμένη». Κακά τα ψέματα, μετά την Kate Moss και τη Naomi Cambell,η βρετανική «μηχανή» παραγωγής επιτυχημένων μοντέλων, βάλτωσε ολίγον, και η Cara ήταν η «ένεση» αναζωογόνησης που τόσο απεγνωσμένα λαχαταρούσαν. Αν και πολύ μικρή σε ηλικία λοιπόν, το κορίτσι είναι από «σπίτι» και αυτό, για τα βρετανικά δεδομένα, έχει την «αξία» του. Δεν διακρίνεται για το ιδιαίτερο ταλέντο της στην πασαρέλα αλλά ξεχωρίζει, σίγουρα, για τα παχιά, έντονα φρύδια της.

Σε πρόσφατη καμπάνια της Burberry με τον ηθοποιό Eddie Redmayne

Σε πρόσφατη καμπάνια της Burberry με τον ηθοποιό Eddie Redmayne

Έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αξιοσημείωτα εξώφυλλα και αξιοζήλευτες συνεργασίες όπως με τον οίκο Chanel και το σχεδιαστή Karl Lagerfeld και φυσικά με τη Burberry.

cara delevigne karl lagerfeld

Το Μάρτιο, την είδαμε να φιγουράρει και στο εξώφυλλο και της αμερικανικής Vogue, κάτι σχεδόν αναμενόμενο αλλά και πολύ περίεργο, καθώς τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται μόνο ηθοποιοί του Hollywood ή καταξιωμένες φωνές όπως η Rihanna, αφού η Βίβλος της μόδας ξέρει καλά πώς να βρίσκεται πάντα στον παλμό της μόδας και του «παιχνιδιού».

Η Vogue Μαρτίου 2013

Η Vogue Μαρτίου 2013

Η “κακιά μάγισσα” της μόδας, δεν άργησε να «αγγίξει» και την Cara, η οποία «συνελήφθει» το Μαϊο μ’ένα «μυστηριώδες πακετάκι» λευκής σκόνης. Μα γιατί είστε όμως τόσο καχύποπτοι…

Τα πιο έντονα φρύδια στα ντεφιλέ του 2013

Τα πιο έντονα φρύδια στα ντεφιλέ του 2013

Όπως διαφαίνεται λοιπόν η Cara Delevigne έχει πολλά ακόμα να πει και άλλα τόσα να κάνει..αυτή είναι μόνο η άρχη για μια λαμπρή καριέρα!

You may also like