Ποια είναι τα καλύτερα spots για το πρώτο ραντεβού; από την Ελευθερία Σπυράκη

3916742cb84eda3ae6dd48fcb2d90000
Δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια ιδιαιτέρως ερωτική διάθεση τόσο σε εκείνους που τιμούν το σπορ του έρωτα δεόντως, όσο και στην single πλευρά της ζωής. Βάσει βέβαια των όσων λέγονται από του γνωστούς Greek Lovers, το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για σχέσεις, παρά μόνο για κάθε είδους καλοπέραση. Υπάρχουν όμως και εκείνοι στην απέναντι όχθη, που δηλώνουν αθεράπευτα ρομαντικοί και ερωτευμένοι και θέλουν να μοιραστούν το καλοκαίρι με το έτερον ήμισυ.

Για αυτούς, λοιπόν, τους intellectuel, ρομαντικούς, trendy ή hipster τύπους αντρών, έχουμε να προτείνουμε τα ιδανικότερα μέρη για το πρώτο ραντεβού και… όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό! Κύριοι, εδώ μπορείτε να πάρετε ιδέες και ladies, αν η επιλογή γίνει από εσάς μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε για το ιδανικό spot ανάλογα με την προσωπικότητας του τυχερού που θα σας συνοδεύσει!

Οι intellectuel άντρες της παρέας θα μπορούσαν να διαλέξουν κάτι χαλαρωτικό και συνάμα διασκεδαστικό, όπως το να παρακολουθήσουν μια ταινία σε ένα από τα πολλά θερινά σινεμά της πόλης, τρώγοντας ποπ-κορν και πίνοντας γρανίτα φράουλα ή λεμόνι (εμένα πάντως μου αρέσει η φράουλα!). Επίσης μια βόλτα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από τα φώτα των αστεριών της καλοκαιρινής Αθήνας, αλλά και της μαγευτικής Ακρόπολης, θα σας αφήσει τις ωραιότερες εντυπώσεις.

www.anakalypse.gr_1368532923Για τους πιο alternative φίλους πάλι, θα προτείναμε μια βόλτα στην παραλία με λίγες μπύρες και μια κιθάρα. Η ωραιότερη παραλία για ζευγάρια στην Αττική είναι εκείνη της Ερωτοσπηλιάς, όπου το τοπίο είναι ειδυλλιακό και τα νερά πεντακάθαρα. Αν πάλι αγαπημένοι μου εναλλακτικοί σας πέφτουν κοντά τα Μάταλα, ακόμη καλύτερα…

Τα ρομαντικά αγόρια από την άλλη, θα μπορούσαν να κλείσουν τραπέζι σε ένα roof garden, όπως εκείνο των ξενοδοχείων Hilton, Grande Bretagne ή St George Lycabettus Hotel. Κάτω από το φως των κεριών και ένα μεθυστικό ποτήρι κρασί θα της εκφράσετε το πόσο ερωτευμένος είστε μαζί της. Εννοείται ότι τα λουλούδια δεν θα λείπουν από το μενού της βραδιάς και φυσικά δεν θα είναι γαρύφαλλα, (αλλιώς πηγαίνετε σε μπουζούκια καλύτερα).

10256245_610634529033509_3851334513135289490_nΤέλος, οι cosmopolitan men, που πάντα θέλουν οι γυναίκες που έχουν δίπλα τους να περνούν το ίδιο καλά με εκείνους, μπορούν πάντα να επιλέξουν ένα trendy restaurant, όπως τα Island, Albion, Li li Shu ή Kiku Seaside Japanese Restaurant και να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στην εκάστοτε κυρία που συνοδεύουν.

Πάντως όποιο τύπο άντρα και να εκπροσωπείτε, ένα είναι μόνο σίγουρο: αν είστε gentlemen με τις πριγκίπισσες σας, να ξέρετε ότι και μέσα στο σπίτι να κάτσετε ποτέ ή σχεδόν ποτέ (διότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) δεν θα σας παραπονεθούν, γιατί πολύ απλά, θα ξέρουν ότι τις αγαπάτε… υπάρχει ωραιότερο δώρο από αυτό;

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

You may also like