Ποιος χρειάζεται οδηγό επιβίωσης για το Mundial;, από τη Βαλιάνα Κοσμά

Jersey City, New Jersey, Man watching tv in living roomΈχω διαβάσει εδώ και μέρες τον «οδηγό επιβίωσης» του αγαπημένου μου Stanley, αλλά τελικά δεν άντεξα… Θα σχολιάσω!

Ποιος σου είπε αγαπητέ ότι χρειαζόμαστε συμβουλές διαχείρησης γκόμενου-φίλου-άντρα για τον ένα μήνα που διαρκεί το Mundial; Αυτά είναι αστειάκια που τα λέτε στις παρέες σας για να χαίρεστε που θα κάνετε κάτι όλοι μαζί για ένα μήνα! Μεταξύ μας, για όσες δε βλέπουμε μπάλα, το Mundial και το Euro είναι οι καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού. Κρίμα δηλαδή που έρχονται ανα 2ετία. Για να καταλάβεις μετράμε «Mundial-boyfriend-Euro-boyfriend»… Οι Ολυμπιακοί πέφτουν μαζί με το Euro, οπότε είναι διπλή η χαρά!

Επίτρεψέ μου να σου εξηγήσω… Όσο εσύ βλέπεις μπάλα με τους φίλους σου, τρώτε 3 πίτσες και πίνετε καμιά 10ριά λίτρα μπύρας ο καθένας (οκ υπερβολή, αλλά θέλω να φανεί η αντίθεση), εμείς κάνουμε τη διατροφή μας, πάμε γυμναστήριο και βγαίνουμε για κανένα χαλαρό ποτάκι με τις φίλες μας… Στο τέλος του Mundial, εσύ θα έχεις πάρει κανένα 3κιλο και θα γκρινιάζεις χειρότερα κι από 15χρονο κοριτσάκι για τα κιλά που πήρες και πώς θα βγεις στην παραλία (παραδέξου το όλοι σας γκρινιάζετε περισσότερο από εμάς για τα κιλά σας) κι εγώ θα συνεχίσω να είμαι η υπέρτατη Θεότητα που πάντα ήμουν, σε βελτιωμένη έκδοση…

Όπως προανέφερα, δεν έχω κανένα σκοπό να σου γκρινιάξω ή να κάνω κάποιο βλακώδες (κατά τη γνώμη σου) σχόλιο, γιατί πολύ απλά δεν θα είμαι σπίτι. Κοίτα όμως να μη γκρινιάξεις εσύ για την ώρα που θα γυρίσω ή για το μήκος της φούστας μου. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Η αλήθεια είναι πως γέλασα πολύ με την τρίτη και την τέταρτη συμβουλή σου. Είσαι σίγουρος αγαπημένε μου Stanley ότι σου αρέσει πραγματικά να βλέπεις μπάλα; Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν (μα ούτε έναν) άντρα που να κοιτάει οπουδήποτε αλλού εκτός από την οθόνη της τηλεόρασης όταν βλέπει μπάλα. Είναι ιερή στιγμή γλυκέ μου. Είτε σέξι διαιτητής ντυθώ, είτε σε άρμα από το Καρναβάλι του Ρίο ανέβω και αρχίσω να χορεύω samba, είτε χωρίς ρούχα περνάω μπροστά από την τηλεόραση… κανένας μα κανένας άντρας δε θα το παρατηρήσει… γιατί πολύ απλά… ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ!

mundial4Ειδικά το τελευταίο θα τον ενοχλήσει κιόλας, γιατί θα του κρύβει τη θέα! Κι εδώ είναι που συνεχίζω να γελάω με το σχόλιο για το μασάζ… Ίδια κατηγορία με το παραπάνω «μην ενοχλείτε όταν βλέπω μπάλα». Όσο για το να είμαι εκεί να μαγειρέψω για σένα και τους φίλους σου… Αν δε βγω, ίσως μοιραστώ μια ωραία σαλάτα μαζί σας! Παραδόξως, στην τελευταία συμβουλή με το βρίσιμο… συμφωνώ! Μόνο όπου χρειάζεται!

Stanley love… ξέρεις πόσο σ’αγαπάω… αλλά νομίζω ότι η μάχη των φύλων… ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!

You may also like