Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

Αύριο λέμε “καλό μήνα” και ναι, πλέον μπήκαμε πια επίσημα σε φθινόπωρο. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαιράκι μου λείπει, όμως και το φθινόπωρο έχει τη γοητεία του. Σημαίνει νέα σελίδα, νέα κεφάλαια – και πολλοί το συνδυάζουν με νέα resolutions. Η καθημερινότητα, όμως,  “τρέχει” κι εμείς ακολουθούμε το ρυθμό της με χαμόγελο και βεβαίως… στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Βελτιωμένος συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται ο καιρός για αύριο με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Η μέση θερμοκρασία, έχοντας ξεκινήσει να μειώνεται από την προηγούμενη εβδομάδα, θα κυμανθεί μεταξύ 15°C και 26°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μεταβλητοί με ένταση από 2 έως 4 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ας ξεκινήσουμε με ένα boost στην επιδερμίδα με το Crème Prodigieuse boost 5-in-1 multi-perfection smoothing primer της Nuxe. Έχει ένα σύμπλεγμα που περιλαμβάνει εκχύλισμα γιασεμιού και καλέντουλας και παράγωγο ελαιόλαδου. Η εφαρμογή αυτού του primer μετά τη ρουτίνα περιποίησής μας το πρωί θα ενυδατώσει και θα θρέψει την επιδερμίδα. Παράλληλα θα αντιμετωπίσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, όπως θαμπάδα, κόπωση αλλά ακόμη και δυσχρωμίες. Σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, η επιδερμίδα μεταμορφώνεται, δίνοντάς της ένα απόλυτα υγιές bare skin effect!

               The Look:

Το φθινόπωρο δε σημαίνει μάλλινα παντελόνια και παλτό με το που ξημερώνει Οκτώβρης! Αντίθετα, είναι ιδανικό για κομμάτια που θα διευκολύνουν τη μετάβαση στη νέα σαιζόν. Αυτή η βερμούδα της Zara είναι ένα κομμάτι – χαμαιλέοντας που θα συμβάλλει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις για κάθε πρίπτωση! Για να κάνουμε το look πιο office friendly, το συνδυάζουμε με ένα λευκό πουκάμισο με μεγάλο γιακά…

              

               … αλλά και γόβες σε ένα μη συμβατικό μπορντώ χρώμα με μεσαίο τακούνι, όπως μας προτείνουν τα καταστήματα Καλογήρου από τη συλλογή του Salvatore Ferragamo.

             Η πολυάσχολη μέρα χρειάζεται και την κατάλληλη τσάντα. Αυτή, όμως, δε χρειάζεται να είναι αυστηρή, γι’ αυτό κι επιλέγουμε για συντροφιά στην μέρα μας την animal printed τσάντα πλάτης Vicky από τη Le  Pandorine!

              

               Ενώ η Iosifina και οι δημιουργίες της θα δώσουν λάμψη στην εμφάνισή μας, με το πανέμορφο κολιέ Rosa, τα σκουλαρίκια Gaia αλλά και το συνδυασμό των δαχτυλιδιών Symi για “πάντρεμα” μετάλλων και χρωμάτων!

             Τέλος, για τα μαλλιά μας, επιλέγουμε τα βικτωριανά twists. Πιάνουμε τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών μας που πλαισιώνουν το πρόσωπο και οδηγώντας τα προς τα πίσω τα τυλίγουμε και τα ασφαλίζουμε με ένα τσιμπιδάκι ή μικρά λαστιχάκια για πλεξούδες.

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Harper’s Bazaar

               Jewels’ photo credits: @iosifinastars / @ Instagram

Photo credits: @whitfieldjordan (unsplash)

You may also like