Οι 40 πιο ποθητοί εργένηδες στον πλανήτη

Ένα αμερικανικό περιοδικό έκανε μια λίστα με τους 40 πιο εκλεκτούς εργένηδες στον κόσμο, και ο πιο δημοφιλής είναι άγαμος και προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδιαφέρον έχει ότι ένας από τους υποψηφίους είναι ήδη 79 ετών.

Ο Πρίγκιπας Χάρι μπορεί να είναι μόνο το νούμερο τρία στη διαδοχή για το βρετανικό θρόνο και ίσως να μην γίνει κατά πάσα πιθανότητα ποτέ βασιλιάς. Όμως κερδίζει έναν ακόμα τίτλο, αυτό του πιο ποθητού εργένη στον κόσμο. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η ψηφοφορία στο αμερικανικό περιοδικό «Town & Country”.

Είναι ο Πρίγκιπας Harry ως ονειρεμένος σύζυγος;
Λίγη περίεργη ως επιλογή…Ο 28 χρονος έχει προσελκύσει την προσοχή των μήντια τα τελευταία χρόνια, με την όχι τόσο γαλαζοαίματη συμπεριφορά του. Κάποιοι τον θεωρούν αγενή. Πήγε με ενδυμασία Ναζί σε πάρτυή χόρευε γυμνός σε μια σουίτα στο Λας Βέγκας με άγνωστη συντροφιά. Αλλά είναι ακριβώς αυτή η συμπεριφορά, που φαίνεται ότι του εξασφαλίζει τον τίτλο. «Έχει βασιλικό αίμα, είναι άτακτος, είναι ο άνδρας που βγαίνει με τις λάθος γυναίκες», εξήγησε την επιλογή του το περιοδικό. “Πίνει πολύ και πηγαίνει σε λάθος σπίτια τις λάθος στιγμές.”
Στη δεύτερη και τρίτη θέση είναι δύο άγνωστοι άνδρες για το ευρύ κοινό.Ο Αυστραλός επαγγελματίας παίκτης του γκολφ Adam Scott τερμάτισε δεύτερος. Στο νούμενο τρία ο Andrew Lauren, είναι ο γιος του θρύλου της μόδας Ralph Lauren.

Την δεκάδα συμπληρώνουν σε εργένηδες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή αριστοκρατία, αλλά και σε έναν επαγγελματία παίκτη πόλο της Αργεντινής, αλλά και στον γιο του George Soros . Κάποια άλλα γνωστά ονόματα εμφανίζονται στις παρακάτω θέσεις: ο Conor Kennedy, ο Patrick Schwarzenegger και ο Pierre Sarkozy, σας θυμίζουν κάτι τα ονόματα; Οι μπαμπάδες τους είναι διάσημοι πολιτικοί, αυτοί όχι τόσο!

Ο George Clooney και ο Jack Nicholson βρίσκονται επίσης στη λίστα: στη θέση 33 ο Clooney,και 36 ο Nicholson. Στη θέση 32, είναι ο συγγραφέας Philip Roth, τιμημένος με Βραβείο Pulitzer, και είναι 79 ετών.

Πηγή:  εδώ 

You may also like