Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τα string προκαλούν προβλήματα υγείας….

5b7de92b0c82c315aaf4affcad529d1dΤα εσώρουχα στρινγκ επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες οι οποίες ωστόσο, αγνοούν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών που δείχνουν ότι προκαλούν και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Eρευνητές των πανεπιστημίων της Αμερικής και της Αυστραλίας διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επέλεγαν καθημερινά αυτό το εσώρουχο παρουσίαζαν συχνά λοιμώξεις στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων.

Παράλληλα, παρατήρησαν πως παρουσιάζαν μυοσκελετικά προβλήματα. Συγκεκριμένα τα πολύ στενά στρινγκ τραυματίζουν τον κόκκυγα, καθώς η στενή λωρίδα του εσώρουχου, τρίβει έντονα το σημείο, με αποτέλεσμα ο κόκκυγας για να προστατευτεί, να στρίβει προς τα μέσα και να παραμορφώνεται.

Εντυπωσιακό είναι το συμπέρασμα μιας άλλης έρευνας η οποία καταλήγει λέγοντας πως τα στρινγκ εσώρουχα ευθύνονται για τους συχνούς πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, καθώως ο κόκκυγας διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις, οι οποίες τραυματίζονται από την τριβή. Το δίκτυο του νευρικού συστήματος ταράσσεται και προκαλούνται πονοκέφαλοι και ημικρανίες.

Πηγή: iefimerida.gr

You may also like