Προσδεθείτε…σε λίγο προσγειωνόμαστε στο 2014 που θα μας απογειώσει!, από τη Μαρίλη Γιαννακάκη

a04d1ef16303628f55cc3fb87c363f66Όταν ξεκινάει μια καινούρια χρονιά όλοι πάντα πιστεύουμε ότι θα είναι η χρονιά μας. Στο τέλος της όμως πάντα λέμε ‘άντε να φύγει ..πήγε χάλια’. Δεν μπορεί μια ολόκληρη χρονιά να μας πήγε χάλια άπλα κάποιες στιγμές ίσως τα πράγματα να μην είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλαμε. Και πάλι όμως κάθε μας χρονιά είναι η χρονιά μας. Μέσα από δύσκολες στιγμές που μπορεί να περάσαμε κερδίσαμε πολλά.! Πήραμε μαθήματα για την συνέχεια της ζωής μας.. αξιολογήσαμε καλύτερα τους ανθρώπους γύρω μας, πονέσαμε άρα γίναμε πιο δυνατοί, χάσαμε ανθρώπους από την ζωή μας είτε από δικό τους λάθος άρα σταθήκαμε τυχεροί που δεν θα βαδίζουν πλέον δίπλα μας από δικό μας λάθος που και πάλι μάθαμε να εκτιμάμε περισσότερο αυτούς που έχουμε και να τους κρατάμε κοντά μας πάση θυσία! Σε κάθε περίπτωση από όλα τα γεγονότα λάβαμε κάτι εκλεκτό για εμάς.. για την ζωή μας…

Η χρονιά που περνάει σε λίγο μου πήρε ανθρώπους..μου έφερε καινούριους .. μου έδωσε την υγεία μου… μου έμαθε πράγματα και κάποιες φορές με σκληρό τρόπο.. μου έδειξε τα όρια μου.. με έσπρωξε να ακολουθήσω αυτό που πάντα αγαπούσα να κάνω, την δημοσιογραφία.. και τώρα που φεύγει μου έδωσε δύναμη και πίστη στον εαυτό μου να διεκδικήσω την χρονιά που έρχεται..

Το 2014 θα είμαι δημιουργική μα πάνω από όλα άνθρωπος. Ότι και αν κάνετε να μην ξεχνάτε να είστε άνθρωποι… και να βάζετε πάντα σε ότι κάνετε ή θα κάνετε τον εαυτό σας στην θέση του άλλου. Θέλω και εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος πάνω από όλα υγεία γιατί αυτή είναι η κινητήριος δύναμη μας και όχι τόσο τα λεφτά!

Θέλω του χρόνου τέτοια εποχή να μην υπάρχουν τόσοι άστεγοι άνθρωποι στον δρόμο και πεινασμένοι και ξέρετε ότι μπορούμε να συμβάλουμε όλοι σε αυτό. Θέλω να έρθουν τα παιδάκια να μου πουν τα κάλαντα και να είναι ενθουσιασμένα που με τα λεφτά που θα μαζέψουν θα πάρουν καραμέλες και δεν θα τα δώσουν στους γονείς του για να βοηθήσουν να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό την μέρα της πρωτοχρονιάς. Θέλω να βρω δουλειά για να α βοηθάω αυτούς που δεν έχουν χρήματα και να παίρνω δώρα στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Θέλω να έχω την υγειά μου για να μοιράζομαι το αίμα μου και τον μυελό των οστών μου με άτομα που παλεύουν καθημερινά να κρατηθούν στην ζωή…ακόμα και μικρά παιδάκια. Θέλω να τα πάω καλά με την σχολή μου για να νιώθω γεμάτη, να νιώθει η οικογένεια μου περήφανη και για να μπορώ να μεταδίδω στον κόσμο την αλήθεια. Θέλω να νιώθω αγάπη… έτσι θα κάνω όλα όσα ΘΕΛΩ το 2014!

Θεωρείται από τους μεγαλύτερους πύργους στον κόσμο… Εκεί στην κορυφή είναι οι στόχοι μας… ο δρόμος για την κορυφή είναι μεγάλος.. ριψοκίνδυνος … με δυσκολίες… αλλά αν πιστέψετε στον εαυτό σας και αν τους στόχους που έχετε τους θέλετε πραγματικά θα φτάσετε την κορυφή.. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως όσο θα ανεβαίνετε να έχετε τα μάτια σας καθηλωμένα μόνο στην κορυφή.. μην κοιτάξετε κάτω.. ούτε για μια στιγμή.. γιατί το ύψος είναι μεγάλο και θα φοβηθείτε.. και θα πέσετε.. και όταν φτάσετε στην κορυφή και είστε αγκαλιά με τους στόχους σας μόνο τότε να κοιτάξετε κάτω.. γιατί τότε δεν θα σας τρομάξει το ύψος.. αλλά τα μάτια σας θα χορτάσουν από τη μαγική θέα και αυτή θα είναι η αποζημίωση σας για το ύψος που πολεμήσατε.

marili!!Καλή χρονιά σε όλους!

Μαρίλι Γιαννακάκη

H Μαρίλι Γιαννακάκη είναι σπουδάστρια   Δημοσιογραφίας στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Αnt1

You may also like