Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε… οι PLACEBO έρχονται στην Αθήνα!, από τη Μαρκέλλα Χρυσοστόμου

placebo-4efe384812669Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας μου, καθώς κάπου εκεί κοντά «πέφτουν»  και τα γενέθλιά μου! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προμηνύεται μαγικός και επιφυλάσσει άπειρες εκπλήξεις. Ωστόσο φίλοι μου, ο φετινός Αύγουστος φέρνει κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό και πολλά υποσχόμενο μαζί του, κάτι που αρκετοί περιμέναμε με αγωνία εδώ και πολύ καιρό. Φέτος λοιπόν την Παρασκευή 8 Αυγούστου, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) θα φιλοξενήσει ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, τους Placebo, για ένα μοναδικό live.

Μέσα σε ένα έντονα… συναυλιακό καλοκαίρι σαν το φετινό, φαντάζει μια από τις ιδανικότερες επιλογές, καθώς πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο event της χρονιάς. Το συγκρότημα, θα επισκεφτεί ξανά τη χώρα μας στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του για το νέο του δίσκο “Loud Like Love“, δίνοντας στους Έλληνες fans ακόμη ένα πολυαναμενόμενο show, παρόμοιο με αυτό της αξέχαστης παρθενικής του εμφάνισης, στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Οι Placebo, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους έναν άκρως επιτυχημένο δίσκο, ο οποίος “τρύπωσε” στο Top-20 των ευπώλητων άλμπουμ 27 χωρών, ενώ στην χώρα μας έφτασε μέχρι και την 4η θέση, είναι απολύτως έτοιμοι να χαρίσουν ακόμη μια live εμφάνιση που θα καθηλώσει.

Τα μέλη των Placebo, όντας πάντα οι πλέον πρωτοπόροι στο εναλλακτικό rock, διανύουν πια μια από τις πιο ώριμες περιόδους τους, με το συγκρότημα να χαίρει θαυμασμού και μακροχρόνιας εκτίμησης τόσο του κοινού, όσο και των κριτικών. Αν λοιπόν τα ακούσματά σας συμπαθούν αυτό το είδος μουσικής και θέλετε κάτι τόσο δυνατό και ανεβαστικό όσο το καλοκαίρι που διανύουμε, δεν έχετε παρά να κλείσετε τα εισιτήριά σας από τώρα. Αν πάλι δεν έχετε ουδεμία σχέση με τη rock μουσική και τα παρακλάδια της, πιστέψτε με, μια δοκιμή θα σας πείσει! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα… See you there!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από: Ticket House, Reload Store ή online μέσω των www.ticketpro.gr ή www.tickethouse.gr.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρκέλλα Χρυσοστόμου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like