Προσθέσαμε eye primers στο καθημερινό μακιγιάζ και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά

Το καλύτερο πράγμα στην ομορφιά είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να μπορείτε να βαφτείτε σαν επαγγελματίας. Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να κάνετε είναι πρακτική. Να ανακαλύψετε το μακιγιάζ εκείνο που σας αντιπροσωπεύει. Και με τον καιρό θα μάθετε να το κάνετε πιο αψεγάδιαστο και από τους ειδικούς. Τι είναι όμως το eye primer; Είναι διαφορετικό από το primer του προσώπου; Αλήθεια το χρειαζόμαστε όλες ή είναι ένα ακόμα καπρίτσιο της βιομηχανίας, προκειμένου να ξυπνήσει τον υπερκαταναλωτισμό μας, για μια ακόμη φορά;

Η απάντηση είναι ναι, ναι, όχι. Το eye primer, λειτουργεί ακριβώς όπως και το primer του προσώπου, μόνο που εστιάζει αποκλειστικά στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ακόμα και στο κινητό βλέφαρο, ή το μακιγιάζ που πρόκειται να κάνετε θα έχει πολύ χρώμα και ένταση, τότε ένα eye primer, κρίνεται απαραίτητο. Για να δημιουργήσει τον τέλειο καμβά που θα κρατήσει τα χρώματα στη θέση τους, για πολλές ώρες. Επιπλέον, θα αποτρέψει την δημιουργία εκείνης της αντιαισθητικής συσσώρευσης προϊόντος στην κόγχη του ματιού εξαιτίας της περίσσιας λιπαρότητας στην περιοχή.

Τα primers ματιών, είναι διαφορετικά από εκείνα του προσώπου. Είναι πολύ πυκνότερα, έχουν συνήθως κάποια χρωστική ουσία και βγαίνουν σε μικρά σωληνάρια. Για ένα smoky eye που δεν θα αφήσει πίσω τα ίχνη του, χρησιμοποιείστε eye primer και εφαρμόστε το concealer στο κάτω μέρος του ματιού, αφού προηγουμένως ολοκληρώσετε το μακιγιάζ. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν μουτζούρωμα.

 #urbandecay #benefit #katvond #sephora #makeupforever #toofaced #smashbox #bobbibrown

You may also like