«Προσωπικές διαδρομές» από τη Σαβίνα Γιαννάτου,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Σίγουρα όταν μια καλλιτέχνις σαν τη Σαβίνα Γιαννάτου εμφανίζεται είναι μία από τις καλύτερες αφορμές για να βγείτε έξω και να απολαύσετε μία υπέροχη βραδιά. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες φωνές που υπάρχουν με απίστευτες δυνατότητες, ρεπερτόριο ιδιαίτερης ευρύτητας και δυναμικής και διεθνή καταξίωση.

Δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι μία καταξιωμένη τραγουδίστρια, που καταφέρνει πραγματικά να σε μαγέψει με την φωνή της και να σε ταξιδέψει με τα τραγούδια που τόσο υπέροχα ερμηνεύει. Αν δεν την έχετε δει, χάνετε μία μοναδική εμπειρία. Έπειτα από τόσα χρόνια στο χώρο της μουσικής και διανύοντας πλέον την πιο ώριμη ίσως στιγμή της καριέρας της, συμμετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία στα σπουδαιότερα world festivals σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δισκογραφία για την ECM και λειτουργεί ως μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της ελληνικής μουσικής παγκοσμίως.

Την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου μας προσκαλεί σε δυο παραστάσεις στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton με εξαιρετικούς συνεργάτες, όπως την Ευγενία Καρλαύτη στο πιάνο. Στη συναυλία θα ακουστούν κομμάτια από τη Λιλιπούπολη, από τον Καρυωτάκη και το Σαμποτάζ της Λένας Πλάτωνος, όπως φυσικά και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Μαμαγκάκη.

Όσοι τυχεροί παραβρεθείτε θα χαρείτε μία βράδια γεμάτη ποιότητα, από αγαπημένα και όμορφα τραγούδια. Αλλά κυρίως την Σαβίνα Γιαννάτου με την μαγική φωνή και την υπέροχη ευγένεια της να σας υποδέχεται και να σας χαρίζει ένα καταπληκτικό φθινοπωρινό βράδυ.

Ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 15€, φοιτητικό: 10€ (Δεν περιλαμβάνεται ποτό)
Προπώληση: www.viva.gr | 13855 | Public | 210 88 40 600

You may also like