Πρωτότυπα και οικονομικά δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

valentine 2Όλοι οι ερωτευμένοι αυτού του κόσμου ανασκουμπωθείτε, γιατί πλησιάζει η μεγαλύτερη γιορτή του έρωτα. Φέτος λίγοι θα είναι αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν αδρά για να φτιάξουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το έτερόν τους ήμισυ, ενώ πολλοί θα σπεύσουν να ενστερνιστούν την άποψη περί… ψεύτικης εμπορικής γιορτής, μόνο και μόνο για να αποφύγουν να πληρώσουν!

Αν δεν ανήκετε ούτε στη μία ούτε στην άλλη κατηγορία, εμείς σας έχουμε κάποιες πολύ οικονομικές, πλην όμως πολύ ρομαντικές λύσεις, για να συγκινήσετε το ταίρι σας χωρίς… τρόπο αλλά με λίγο… κόπο!

valentine 3Φτιάξτε ένα χειροποίητο δώρο με πολλή φαντασία. Πάρτε ένα βαζάκι αποθήκευσης. Τοποθετήστε στον πάτο κοχύλια και χαλικάκια σε διάφορα χρώματα και φτιάξτε μια σύνθεση. Πάρτε κοινές σας φωτογραφίες από τις διακοπές σας, εκτυπώστε τες σε μέγεθος φωτογραφίας ταυτότητας και στη συνέχεια πάρτε μια πετονιά και κολλήστε τη φωτογραφία με συρραπτικό στην άκρη της πετονιάς. Κρεμάστε την πετονιά από το καπάκι του βάζου και κάντε το ίδιο με αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές. Κλείστε καλά το καπάκι, και αφήστε τις φωτογραφίες να κρέμονται μέσα στο βαζάκι και με φόντο το καλοκαιρινό τοπίο. (Συνολικό κόστος: 5 ευρώ)

Το ίδιο εφευρετικοί μπορείτε να γίνετε και με άλλα αντικείμενα, φτιάχνοντας παρόμοια κολάζ. Μπορείτε να αλλάξετε το πλαίσιο μιας κορνίζας που ήδη έχετε, και να εκτυπώσετε τη φωτογραφία σας, ώστε να εφάπτεται κατά μήκος του κάδρου – πλαισίου.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το καπέλο ενός φωτιστικού. Καλύψτε το παλιό βαρετό καπέλο με ένα κολάζ ασπρόμαυρων φωτογραφιών σας.

Για όποιον μπορεί να διαθέσει κάτι παραπάνω, μια ωραία ιδέα είναι τα διάφορα sites στα οποία υπάρχουν διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια. Μπορείτε να κλείσετε ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής σας ή και αλλού, πληρώνοντας έως 50% λιγότερα.

Επιπλέον, αρκετά πρωτότυπο είναι μέσω αυτών των sites να κλείσετε ένα σπα ή ένα μασάζ για τον/ την αγαπημένο/ η σας και να του το κάνετε δώρο. Θα το εκτιμήσει και ο ένας και άλλος δεόντως…
valentine 1

You may also like