Πρόταση για dvd : Bride Wars

Bride_Wars

Η Έμμα (Anne Hathaway) και η Λιβ (Kate Hudson) είναι κολλητές φίλες εδώ κι είκοσι χρόνια. Όνειρό τους να κάνουν τους γάμους τους τον Ιούνιο στο Plaza. Οι σύντροφοί τους τους κάνουν την πολυαναμενόμενη πρόταση και ξεκινούν τις διαδικασίες για την ετοιμασία των γάμων τους. Εξαιτίας ενός λάθους, όμως, του γραφείου διοργάνωσης γάμων, καταλήγουν να έχουν την ίδια ημερομηνία κι η οποιαδήποτε αλλαγή είναι ανέφικτη. Τότε είναι που θα ξεκινήσει η κόντρα ανάμεσα στην Έμμα και τη Λιβ, καθώς και οι δύο είναι αποφασισμένες να κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους όνειρο για γάμο στο διάσημο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι ικανός να καταστρέΗ μέρα του γάμου είναι σίγουρα πολύ σημαντική για μία γυναίκα, αλλά αρκεί αυτό για να χαλάσει μία φιλία χρόνων;

Να πω, την αλήθεια, δεν είμαι μεγάλη fan των κομεντί. Ή για να το θέσω καλύτερα, είμαι κομματάκι απαιτητική. Για παράδειγμα, δε μου αρέσουν οι υπερβολές. Μία τέτοια ταινία διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Ε, αυτήν την μιάμιση ώρα θέλω να τη διασκεδάσω. Κι οι απόψεις μου για το γάμο είναι κάπως… ριζοσπαστικές – ιδίως το κομμάτι της προετοιμασίας, η παράκρουση ορισμένων γυναικών κι όλα τα συνεπακόλουθα. Ομολογώ, όμως, πως η συγκεκριμένη ταινία με κέρδισε γιατί τα στάδια της «μάχης» ανάμεσα στις δύο μελλόνυμφες δεν ήταν παρατραβηγμένα, τα σαμποτάζ ήταν μεν made in USA, αλλά διασκεδαστικά. Και μου άρεσε επίσης πως δεν παρέλειψαν οι δημιουργοί τις επιπλοκές που δημιούργησε αυτή η κόντρα και στο περιβάλλων των δύο γυναικών.

011009Bride-Wars

Στη θετική εικόνα που αποκόμισα, μεγάλο ρόλο έπαιξαν η Kate Hudson Και η Anne Hathaway. Και οι δύο είναι ηθοποιοί που τις γνωρίσαμε από κομεντί κι αποδεικνύουν πως είναι πολύ καλές στο είδος χωρίς την ανάγκη να υπερβάλλουν.

Πρωταγωνιστούν: Kate Hudson, Anne Hathaway, Chris Pratt, Steve Howey, Candice Bergen κ.α.

You may also like