Πρόταση για dvd : How To Lose A Guy In Ten Days

How To Lose A Guy In Ten Days 1 Η αλήθεια είναι πως ετοιμαζόμουν για άλλη ταινία, αλλά να που η «NOT to do» λίστα της Ελευθερίας Σπυράκη μου έδωσε μία άλλη ιδέα! Απόψε η ταινία που προτείνω είναι όχι απλά διασκεδαστική, αλλά μπορείτε να τη θεωρήσετε και σαν οδηγό επιβίωσης!

Η Andie (Kate Hudson) έχει τη δική της στήλη «Πώς να…» σ’ ένα μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Ονειρεύεται να καταφέρει κάποια στιγμή να εξασφαλίσει το δικαίωμα για ό,τι την απασχολεί πραγματικά: πολιτική, οικονομικά, κοινωνικά ζητήματα κλπ. Η αρχισυντάκτριά της λέει πως θα της δώσει το ελεύθερο αν καταφέρει να γράψει ένα άρθρο για το πώς μία κοπέλα να χωρίσει μέσα σε δέκα μέρες. Να τον κάνει να γίνεται λαγός, ρε παιδί μου, πώς να το πω;

Ο Ben (Matthew McConaughey) είναι διαφημιστής και στην παρούσα φάση «κυνηγάει» μία μεγάλη δουλειά. Εκείνου το αφεντικό του ανακοινώνει πως αν καταφέρει να κάνει μία κοπέλα να τον ερωτευτεί μέσα σε δέκα μέρες, τότε η δουλειά είναι δική του.

Και κάπου εκεί και σε μία εκδήλωση γνωρίζονται ο Ben κι η Andie και ρίχνουν ο ένας στον άλλον τα δίχτυα τους, καθένας για τους δικούς τους λόγους!

Το ερώτημα είναι… είναι αλήθεια σίγουροι γι’ αυτό που ετοιμάζονται να κάνουν ο ένας στον άλλον, ή μήπως η καρδιά has a mind of its own…;

How To Lose A Guy In Ten Days 9Το «Πώς να χωρίσετε σε δέκα μέρες» είναι μία ταινία του Donald Petrie που μας είχε χαρίσει στο παρελθόν κωμωδίες όπως το «Miss με το Ζόρι» και το «My Life in Ruins». Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία χαριτωμένη κι έξυπνη κομεντί, η οποία θα μπορούσε να είναι κι εμπνευσμένη από αληθινές ερωτικές σχέσεις. Γιατί, μεταξύ μας, κορίτσια… καμία σας δεν έκανε τα λάθη που έκανε – επίτηδες φυσικά – η Andie όσο κυλούσε η σχέση της με το Ben; Να, εγώ κάνω την αρχή και λέω χωρίς ντροπή πως κάποια από αυτά τα έχω κάνει στο παρελθόν, όταν ήμουν μικρή, ερωτευμένη και χαζή!

Στους πρωταγωνιστές βλέπουμε μία Kate Hudson η οποία κάπου εκείνη τη χρονιά αποφασίζει να δοκιμάσει τις ικανότητες της στις κωμωδίες, μια που στο παρελθόν την έχουμε δει στα «Τέσσερα Φτερά», το «Σχεδόν Διάσημοι» και το – κομματάκια αδιάφορο – « ο Dr. T κι οι γυναίκες». Κι εμείς μετά από το «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες» αποφασίζουμε πως η κωμωδία της πάει! Ο δε Matthew McConaughey είχε ήδη γίνει μία γνωστή φυσιογνωμία στο «Γάμο του Εραστή μου» με συμπρωταγωνίστρια τη Jennifer Lopez, αλλά νομίζω πως η αποψινή ταινία είναι πως «ανέβασε τις μετοχές του». Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ από τότε νομίζω πως άρχισε να ακούγεται πολύ περισσότερο το όνομά του. Και φυσικά μας εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός που εν έτει 2014 μπορούμε να πούμε πως ο McConaughey δεν είναι απλά «μία ωραία παρουσία» σε μία ταινία, αλλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός που το απέδειξε και που επιβραβεύτηκε γι’ αυτό το χειμώνα με το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Dallas Buyers Club».

Λογικά θα έχει λίγη ώρα που γυρίσατε από τη θάλασσα, επομένως χαλαρώστε κι απολαύστε την ταινία με δροσερή μπυρίτσα! http://www.youtube.com/watch?v=EFGr2_cOOTk

Πρωταγωνιστούν: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn, Adam Goldberg, Robert Klein, Bebe Neuwirth κ.α.

You may also like