Πρόταση για dvd: License To Wed

License To Wed 6Δεύτερη Κυριακή με εκλογές… Πφφφφ… Κουράστηκα, όμως! Τι λέτε κι εσείς;
Δεν είμαστε όμως, αναγκασμένοι, να γίνουν τα νευράκια μας… τσαταλάκια, όπως λεγόταν και σε μία παλιά ελληνική σειρά! Το αφιέρωμά μας συνεχίζεται και γι’ απόψε σας έχω άλλη μία wedding comedy.

Η Sadie (Mandy Moore) κι ο Ben (John Krasinski) είναι αρραβωνιασμένοι κι ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα. Όμως, ο αιδεσιμότατος Frank (Robin Williams) που θα αναλάβει την τέλεση του μυστηρίου, έχει ένα περίεργο σύστημα: κάθε φορά που καλείται να παντρέψει ένα ζευγάρι, αυτό πρέπει να περάσει από μία σειρά δοκιμασιών. Γιατί αυτό; Για να επιβεβαιωθεί πως το ζευγάρι είναι 100% έτοιμο να προχωρήσει στο γάμο. Έτσι το ίδιο θα γίνει με τον Ben και τη Sadie. Μόνο που οι δοκιμασίες θα γίνουν αφορμή για κωμικοτραγικές καταστάσεις, αλλά και παρεξηγήσεις. Άραγε έχει αποτέλεσμα το σύστημα του αιδεσιμότατου; Κι είναι έτοιμοι τελικά ο Ben κι η Sadie να περάσουν μαζί μία ολόκληρη ζωή;

License To Wed 3Η «Άδεια Γάμου» είναι μία ταινία του Ken Kwapis («The Sisterhood of The Travelling Pants» και «Απλώς δε σε Γουστάρει») βασισμένη σε σενάριο που γεννήθηκε από… *μετρώ δάχτυλα* πέντε σεναριογράφους! Η δουλειά των τελευταίων δε μπορώ να πω πως μ’ ενθουσίασε, αν σκεφτεί κανείς πως ένας εξ αυτών έχει βάλει την υπογραφή του στο «Scary Movie 3». Η εν λόγω ταινία, όμως, είναι μία χαριτωμένη κομεντί καταστάσεων η οποία παρακολουθείται πολύ ευχάριστα, αν ίσως εξαιρέσει κανείς κάποιες στιγμές υστερίας όταν ανάβουν οι σπίθες για καβγά ανάμεσα στο Ben και τη Sadie. Όπως και να έχει, γάμος δεν είναι μόνο τα λουλούδια, το νυφικό, το μενού της δεξίωσης κι όλα τα συμπαρομαρτούντα, αλλά οι επόμενες μέρες μετά το πάρτυ αυτό.

Δηλαδή, η «Άδεια Γάμου» μπορεί να εκληφθεί ως ένας κωμικός οδηγός «επιβίωσης» για μελλόνυμφους!

Αν και θεωρητικά οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι ο John Krasinski κι η Mandy Moore (την οποία βρήκα εδώ αρκετά χαριτωμένη, σ’ εκείνο το «A Walk To Remember» με είχε καταρρακώσει!), την παράσταση κλέβει ο Robin Williams ο οποίος βρίσκεται στα νερά του.

Χαλαρώστε, αφήστε κάποιους άλλους να «γκαρίζουν» στα τηλεοπτικά παράθυρα και απολαύστε!

http://www.youtube.com/watch?v=oXS72201ojE
Πρωταγωνιστούν: Mandy Moore, John Krasinski, Robin Williams, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Peter Strauss, Roxanne Hart κ.α.

You may also like