Πρόταση για dvd: Tu Veux Ou Tu Veux Pas?

Tu Veux Ou Tu Veux Pas 1Καλησπέρα, καλησπέρα, φίλες και φίλοι του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να σας βρίσκω έπειτα από ένα όμορφα γεμάτο σαββατοκύριακο να γεμίζετε μπαταρίες για τη βδομάδα που ξεκινάει αύριο! Το αφιέρωμά μας στο γαλλικό σινεμά συνεχίζεται και γι’ απόψε σας έχω μία γοητευτικότατη Sophie Marceau που προσπαθεί να αποπλανήσει τον Patrick Bruel!

Ο Lambert (Patrick Bruel) δουλεύει ως θεραπευτής/σύμβουλος γάμου και παράλληλα απέχει από… το σεξ, κάνοντας αποτοξίνωση, εθισμένος γαρ! Η Judith (Sophie Marceau) φτάνει στο Παρίσι αφού την απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευε επειδή είχε μία αδυναμία στους άνδρες… ειδικά εκείνους με τους οποίους συνεργαζόταν. Η αναζήτηση δουλειάς θα τη φέρει στο γραφείο του Lambert και φυσικά οι ορμές της… χτυθπούν κόκκινο και κάνει ό,τι μπορεί για να τον σαγηνεύσει. Ο Lambert, όμως, αποφασισμένος πως δε θέλει να ξανακάνει σεξ χωρίς αγάπη, προσπαθεί να χτίσει μία υγιή σχέση μαζί της, όσο κι αν ο πόθος του θεριεύει! Έτσι δύο (όμοιοι) κόσμοι συγκρούονται και φυσικά ο έρωτας… παίζει τα δικά του παιχνίδια!

Η ταινία «Θέλεις Ή Δε Θέλεις» είναι μία ταινία σε σκηνοθεσία της Tonie Marshall, η οποία συνυπογράφει το σενάριο με τους Sophie Kovess-Brun, Erwan Augoyard και Nicolas Mercier.

Με το «Tu Veux Ou Tu Veux Pas?» έχουμε μία χαριτωμένη κωμωδία, η οποία περιστρέφεται γύρω από το σεξ χωρίς να γίνεται χυδαία. Σε μία εποχή, μάλιστα, που το σεξ για πολλούς μάλλον θεωρείται βασικός παράγοντας για την υγεία κι εξέλιξη μίας σχέσης, βλέπουμε αν γίνεται οι σχέσεις να στηριχτούν σε στοιχεία πέρα από αυτό, όπως τον αλληλοσεβασμό και την εκτίμηση. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από το να βάλεις δύο… sex addicts να αγωνίζονται για να κερδίσουν αυτό που θέλουν με διαφορετική, όμως, για τον καθένα προσέγγιση; Κι όλα αυτά με μία ιστορία που κυλά γρήγορα και αναμφισβήτητα ευχάριστα! Στο τελικό ευχάριστο αποτέλεσμα έχουμε και την καλή χημεία ανάμεσα στη Sophie Marceau (την οποία πλέον από το 2003 τη βλέπουμε αποκλειστικά σε γαλλικές παραγωγές) και τον Patrick Bruel του «Για Όλα Φταίει το Όνομά Σου».
Σας εύχομαι καλή διασκέδαση κι ελπίζω να απολαύσετε την ταινία όπως κι εγώ!

Πρωταγωνιστούν: Sophie Marceau, Patrick Bruel, François Morel, Philippe Lellouche, André Wilms, Alexia Barlier κ.α.

You may also like