Πόσο fan της τεχνολογίας είστε;

3fa57eb870d096641c5c1a474706b214Η τεχνολογία σήμερα αποτελεί, ίσως, το βασικότερο εργαλείο μιας Professional Assistant. Το να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στην εποχή μας, είναι «must». Η τεχνολογία μας βοηθά να διεκπεραιώνουμε τις εργασίες μας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά ενώ παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις και ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητα του διευθυντή μας.

Είτε είστε οπαδός της τεχνολογίας, είτε όχι, είναι σημαντικό να μπορείτε να προσφέρετε στον διευθυντή σας λύσεις που θα του επιτρέψουν να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους συνεργάτες του. Ενημερωθείτε για την εξέλιξη της τεχνολογίας και πως μπορείτε να την προσαρμόσετε στην εργασία σας. Διαβάστε σχετικά άρθρα και παρακολουθήστε σεμινάρια για τις νέες μεθόδους επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης εγγραφείτε σε επαγγελματικές ενώσεις και forum όπου γίνονται συζητήσεις και ανταλλάσσονται απόψεις για τα νέα εργαλεία δουλειάς που αφορούν στις executive assistants. Εάν ο διευθυντής σας ταξιδεύει συχνά, προτείνετε του να επενδύσει σε λειτουργικά συστήματα που επιτρέπουν τη χρήση ειδικών προγραμμάτων για τις εξ’ αποστάσεως συναντήσεις, τα λεγόμενα web conferences.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τη δουλειά σας ευκολότερη και να μειώσετε ακόμη και την πολύωρη παραμονή σας στο γραφείο, προτείνοντας να εργάζεστε κάποιες ώρες από το σπίτι. Επιπλέον, στην εποχή μας υπάρχουν σχεδόν σε όλους τους πολυχώρους, στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, που επιτρέπουν την άμεση σύνδεση στο ιντερνετ και τη δυνατότητα επικοινωνίας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε εσείς ή ο manager σας. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα της ελεύθερης και άμεσης επικοινωνίας και κερδίστε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, χωρίς να μειώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε.

 

Πηγή: Executive assistants

You may also like