Πότε θα σε βαρεθούν να σε αλλάξουν;, από την Ανδριάνα Σακκά

kate-moss-gucci-jackie-btsΗ κατά τα άλλη ευφυέστατη Frida Giannini ετοίμασε την νέα συλλογή αξεσουάρ (τσάντες, καλέ) για τον οίκο Gucci και πολύ ωραία βγήκε, μπράβο για άλλη μία φορά. Έμενε μόνο να βρει ποια θα πρωταγωνιστούσε στην καμπάνια της. Τι να κάνει, έψαξε, έψαξε, και κατέληξε στην άκρως πρωτότυπη επιλογή της Kate Moss. Γύρισαν μάλιστα και ένα εξαιρετικό video με θέμα ακόμη πιο πρωτότυπο από την Kate, δηλαδή την Kate να προσπαθεί να ξεφύγει από τους paparazzi. Με πρόσωπο πεσμένο, με το γνωστό φουσκωμένο χειλάκι pout face που άλλη πόζα δεν έχει είκοσι χρόνια τώρα και με ύφος «βαριέμαι τρελά αλλά ας σας κάνω τη χάρη», εσάς σας πείθει αφενός ότι παραπέμπει στην Jackie Kennedy (βλασφημία!) αφετέρου να δώσετε τα ωραία σας ευρώ για το νέο μοντέλο The Jackie Bag; Δείτε το βίντεο για του λόγου το αληθές και… περιμένουμε τα σχόλιά σας!

[vsw id=”GB8i-NRP7m0″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Grand-PalaisΜια διαμαντένια Biennale

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζατε ήταν οι Biennale σύγχρονης τέχνης; Τώρα μπορείτε να εντυπωσιάσετε με την ατάκα, «Ξεκίνησε και η Biennale αντίκας και κοσμημάτων στο Παρίσι, δεν το ξέρατε;» Ναι, οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν ότι η Biennale Antiquaires et de la Haute Joaillerie διοργανώνεται από το 1962 και σε αυτήν συγκεντρώνονται έργα τέχνης από σπάνια κεραμικά, αντίκες, πίνακες, γλυπτά και φυσικά τα πιο εκπληκτικά κοσμήματα του κόσμου. Θέλετε να τους το παίξετε ακόμη πιο παντογνώστης; Αποκαλύψτε ότι ο όρος Biennale σημαίνει «πολιτισμικό γεγονός που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια»! Επίτιμος καλεσμένος φέτος ο οίκος Piaget, ο οποίος γιορτάζει τα 140 του χρόνια με δύο ειδικές συλλογές, Extremely Sparkling και Extremely Colorful, όπως αυτά τα απίθανα δείγματα που βλέπετε παρακάτω. Αξιολάτρευτες και οι μινιατούρες Dior που δεν είχαν ύψος μεγαλύτερο από 30 εκατοστά! (11-21 Σεπτεμβρίου, Grand Palais, Παρίσι).

AdidasΠαπούτσι από το φακό του Instagram σου

Η μανία του customized, δηλαδή η προσφορά εξατομικευμένων προϊόντων μόδας στους πελάτες που θέλουν την προσωπική τους υπογραφή σε ό,τι φοράνε είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής. Για άλλη μια φορά πίσω από όλα βρίσκεται η Carrie Bradshaw και το περίφημο χρυσό κολιέ με το όνομά της, thank you, Carrie! Η Adidas μελέτησε το trend και αποφάσισε να προσφέρει κάτι μοναδικό στο κοινό της, συγκεκριμένα την δυνατότητα απόλυτα personal αθλητικά παπούτσια. Πώς λειτουργεί: Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε έναν λογαριασμό στο Instagram. Βγάλτε μια φωτογραφία που σας αρέσει, ανεβάστε την στο λογαριασμό σας, στείλτε την στην Adidas και αυτή θα ντύσει τα αθλητικά της προτίμησής σας με αυτήν! (Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ )

Λέμε και ψεματάκια;
Και κάτι για να ευθυμήσουμε και για να θυμηθούμε αυτό που μας έλεγαν οι γονείς μας από μικρά παιδάκια: τα ψέματα δεν είναι ωραίο πράγμα. Ακόμη περισσότερο δε όταν βρίσκεται μπροστά σου μια τηλεοπτική κάμερα που θα σε κάνει ρόμπα σε παγκόσμιο επίπεδο όπως εκείνη του δαιμόνιου Jimmy Kimmel. Enjoy!

You may also like