Adidas x Game of Thrones, Κυκλοφόρησε η συλλογή παπουτσιών εμπνευσμένη από τη διάσημη σειρά

Σε λιγότερο από έναν μήνα πλέον φτάνει η μεγάλη στιγμή της επιστροφής του “Game of Thrones” και της τελευταίας του σεζόν με τη μορφή που το ξέρουμε σήμερα. Γνωρίζουμε ήδη ότι θα ακολουθήσουν προσεχώς τα διάφορα prequels και πιο άμεσα αυτό που λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν την ιστορία του “A Song of Ice and Fire”, από την Εποχή των Ηρώων μέχρι τις πιο σκοτεινές στιγμές.

Αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, όμως, είναι ότι θα είχαμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αθλητικά παπούτσια εμπνευσμένα από τη σειρά, κάτι που γίνεται τώρα με τη βοήθεια της Adidas. To brand αποφάσισε να λανσάρει μία capsule συλλογή, αποτελούμενη από έξι παπούτσια, το καθένα αφιερωμένο σε ένα σημαντικό κομμάτι της σειράς. Πέρα από τα χαρακτηριστικά χρώματα των οίκων, θα βρείτε τα εμβλήματά τους πάνω στη γλώσσα των παπουτσιών αλλά και το μότο τους στη φτέρνα.

Ο General Manager της adidas Running, Alberto Uncini Manganelli, είπε:

“Οι συνεργασίες με franchise, όπως το Game of Thrones, είναι μέρος του DNA μας. Όταν τα brands και οι τηλεοπτικές σειρές είναι ικανές να κινηθούν πιο μακριά από την αρχική τους πλατφόρμα και να χυθύν στη δημοφιλή κουλτούρα, βλέπουμε έμπνευση”

Ο αντιπρόεδρος του Licensing and Retail της HBO, Jeff Peters, δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί:

“Κατά τη διάρκεια της ζωής της σειράς, οι fans του Game of Thrones έχουν δείξει την αγάπη τους για καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για να διαδράσουν με το αγαπημένο τους show. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε την adidas Ultraboost συλλογή μας για να γιορτάσουμε την επερχόμενη τελευταία σεζόν μαζί τους”.

Η συλλογή θα είναι limited-edition και, όποιος θελήσει να αποκτήσει κάποιο ζευγάρι θα μπορέσει να το προμηθευτεί από το  http://adidas.com/, από το app της adidas κι από συγκεγκριμένους προμηθευτές. Το κόστος τους θα είναι στα 180 δολάρια και θα κυκλοφορήσουν στις 22 Μαρτίου.

You may also like